mateo1977 Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 wiec tak zaczne od tego że komp był wylaczony normalnie po jakis 2 godzinach mialem zamiar ponownie wlaczyc komp ale nic z tych zeczy.... komp kompletnie nieodpowiadał . kompletny brak zasialania sprawdzilem drugi zasilacz i tez nic . powiem tak plyta byla niekrecona normalne fsb 133 i teraz pytanie co sie moglo stac a jezeli najgorsze czy mam prawo do reklamacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 nie pękaj miałem coś takiego.Wyjmij wszystko i wsadź na nowo(pamięci karty itd.) i spróbuj odpalić powinno działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Co pokazuje wyswietlacz na plycie???? Czy wogole cos pokazuje???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Co pokazuje wyswietlacz na plycie???? Czy wogole cos pokazuje???? no właśnie że nic niepokazuje tak jakby wogóle prądu niebyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Jezeli z innym zasilaczem to samo to lipa. Sprobuj jeszcze "na pajaka" poza obudowa. Jezeli nie to szybko do serwisu i niech wymieniaja od reki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 mi wyjęcie wszystkiego pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Słyszałem o lewej serji EPOXÓW 8rda podaj numer seryjny płyty to ci powiem czy twoja płyta do niej należy. Dodam jeszcze tylko że objawy się zgadzają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 co to za informacje??? skad jak i gdzie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...