Gość henek45 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Chciałem się dowiedzieć ile by mnie kosztował opłacalny do procesora e5200, żeby wyciszył go przy obciążeniu i jakie porównanie będzie do boxowego, o ile wyciszy, najlepiej jakby cena nie przekraczała 60 zł. Edytowane 6 Grudnia 2009 przez henek45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nic dobrego do 60 zł nie kupisz... Możesz poszukać używanych chłodzeń na Giełdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Siakiegoś Freezera 7 Pro dorwie za ~50zł... Mam klona tego w postaci Akasy i E2140 na 2.66GHz i jest znośnie cicho w postaci boxa (znajomy ma E5200 + box). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 poszukaj Aurasa Wave ew. Alpaye Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...