dzuby Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Jak skonfigurowac nview zeby na tv ogladac np film a na monitorze przegladac sobie np forum tweak'a ? Meczylem sie z tym z 10 minut i nic tv nie jest widzany jako drugi monitor. Da sie to jakos ustawic ? Karta geforce 4 mx440 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 W opcjach driveru jes tylko opcja jednoczesnego oglądania tego samego na TV i monitorze. Jak zainstalujesz TVtool to tam masz dużo opcji. A co do filmu to program WINDVD4 daję możliwość oglądania filmu na TV a na kompie robisz różne inne rzeczy ale wtedy trochę się przycina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuby Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 tvtool ? fajnie tylko ze on nie obsluguje nv17 :( pozatym chodzi mi nie tylko o filmy lecz o to zeby jeden program chodzil na tv a drugi na monitorze. Wiem ze na pewno da sie wyswietlicz dwa rozne obrazy na tv i na monitorze ( mozna dac np podzial w poziomie zamiast klonowania) nie wiem tylko jak zrobic zeby miec dwa osobne pulpity jeden na tv a drugi na monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Detonatory 41.xx mają funkcję podziału ekranu, w ogóle po co to komu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...