abunidal Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jakiś czas temu kupiłem router, ogólnie od samego początku mam problemy bo najpierw nie mogłem go skonfigurować w ogóle, no ale udało się po jakimś czasie i teraz jest następny problem. Wszystko ładnie chodzi, internet itd ale gg wariuje, co chwile mnie rozłącza i podłącza na nowo, przez co nie dostaje połowy wiadomości albo ludzie nie dostają moich ;/. jak można temu zaradzić? Router to D-link DIR-600, internet kablówka 1,5mb, próbowałem na wifi i bezpośrednio przez kabel i to samo jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hca1c Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Moim zdaniem to nie bezpośrednia wina routera. Wyłącz na chwilę firewalle - systemowy, wbudowany w router (jeśli jest) i jakiekolwiek oprogramowanie antywirusowe. Może odpuści. Router ma jakieś filtry, możliwość blokowania portów ? Jak tak to posprawdzaj ustawienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...