lopik_ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Koniec Action Plusa słyszeliście ale plama HAHA http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=8597 PS. troche mi ich szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 eeeeee tam i tak z neta giery ciagne (na modemie :lol: ) - za duzo tych gazet juz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No i dobrze :D Teraz niech tylko padnie CDA i będzie git :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No i dobrze :D Teraz niech tylko padnie CDA i będzie git :twisted: :twisted: :twisted: mi by było szkoda CDA, ta gazeta to przecież najdłużej trzymaj.ąca sie gazeta komputerowa. Chyba mało jest ludzi którzy ani razu nie kupili tej gazety, sentyment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 mi to obojetne i tak tego nie czytalem:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No i dobrze :D Teraz niech tylko padnie CDA i będzie git :twisted: :twisted: :twisted: nie no jak padnie cda to tylko komputer swiat zostanie :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Najdłużej jest Świat Gier Komputerowych. To raz. Dwa. Przez CDA doszło do rozłamu na rynku gazet o grach, bo to oni złamali porozumienie o nieumieszczaniu pełnych wersji na CD. Poza tym ich recenzje są, hmm... mało profesjonalne bym rzekł. I za to nienawidzę CDA, a jeden jedyny numer leży porwany w kiblu w razie gdyby papieru zabrakło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No i dobrze :D Teraz niech tylko padnie CDA i będzie git :twisted: :twisted: :twisted: nie no jak padnie cda to tylko komputer swiat zostanie :? :? :? I dobrze. Bo jak wypisują głupoty, to przynajmniej nie każą sobie płacić 20 zł... Cd-Action to chłam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No i dobrze :D Teraz niech tylko padnie CDA i będzie git :twisted: :twisted: :twisted: nie no jak padnie cda to tylko komputer swiat zostanie :? :? :? I dobrze. Bo jak wypisują głupoty, to przynajmniej nie każą sobie płacić 20 zł... Cd-Action to chłam. moze i chlam ale w porownaniu z ks to pikus :? ech zeby tak gambler albo ss wrocil :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 qrcze, wszyscy piszą ze chłam ale 200 000 egzemplarzy wydają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 qrcze, wszyscy piszą ze chłam ale 200 000 egzemplarzy wydająz czego 50% to zwroty ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a mi jest zal ze ci ludzie stracili prace, a Action Plus to przeciez nie byla jakas zla gazeta, nie przesadzajcie... poradniki byly OK i wogole :) . Co do CDA to takie psioczenie na nie jest IMO troche bezsensu... jest jaka jest, moim zdaniem najlepszy obecnie jest Swiat Gier Komputerowych zaraz potem CDA... heh tyle cool gazety juz padlo :[. Gambler, SS, Bajtek, Top Secret, heh ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 heh.... a+ mi nie zal.... ale jak by CDA padlo to by bylo kijowo :( nie chce mi sie ciagnac kazdej full giery z netu, czasem skocze do qmpla i juz mam.... po za tym, mam do tej gazety sentyment, bo 1-szy ich numer dostalem razem z kompem jak mieli roczek.... wg mnie Smuggler ROX :D CDA tez ROX i nikt nie zmieni mojego zdania na ten temat :!::!::!: nie mowcie ze oni wydaja 200k egzemplarzy i ze 50% to zwroty.... z tego co wiem to oni maja zwrotow to max 5-6% :!: a to o czyms swiadczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 (...) nie mowcie ze oni wydaja 200k egzemplarzy i ze 50% to zwroty.... z tego co wiem to oni maja zwrotow to max 5-6% :!: a to o czyms swiadczy.... ich troje maja wieksze naklady i podobny poziom zwrotow ale co to za muzyka :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 (...) nie mowcie ze oni wydaja 200k egzemplarzy i ze 50% to zwroty.... z tego co wiem to oni maja zwrotow to max 5-6% :!: a to o czyms swiadczy.... ich troje maja wieksze naklady i podobny poziom zwrotow ale co to za muzyka :?: :lol: Dokładnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 CDA to pol biedy. Najgorszy jest komputer swiat. Poziom tego pisma jest tak zenujacy ze to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. Ogolnie 95% gazet o komputerach/grach to shit. Czasem kupie Chipa ale i on pozostawia sporo do zyczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 A pamieta ktos Top Secret snif, snif (ale nie ten co padl pare miechow temu, tylko ten z przed 5 lat)... Zeby tak ekipa Gamblera wrocila.... :) albo Reset'a..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No i dobrze :D Teraz niech tylko padnie CDA i będzie git :twisted: :twisted: :twisted: popieram w 100%!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Oby tak dalej niech wszystkie te kijowe gazetki upaną i niech powruci tak zwana "stara gwardia" czyli ss reset gambler itp. Ja najbardziej chciałbym powrotu SS mam ich wszystkie numery od 1 do 96 wszystkie jakby świeżo z kiosku kupione :) ja poprostu kocham SS pamiętam że się zastanawiałem jak będzie wyglądał 100 numer :D a teraz... :cry: ale to wszystko przez te kliki cdakciony i te inne gufna :x ale wieże że SS powróci ale nie jako komercyjna gazetka z 5 pełnymi grami tylko z naprawde pożadnymi recenzjami gierek artykułami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Oby tak dalej niech wszystkie te kijowe gazetki upaną i niech powruci tak zwana "stara gwardia" czyli ss reset gambler itp. Ja najbardziej chciałbym powrotu SS mam ich wszystkie numery od 1 do 96 wszystkie jakby świeżo z kiosku kupione :) ja poprostu kocham SS pamiętam że się zastanawiałem jak będzie wyglądał 100 numer :D a teraz... :cry: ale to wszystko przez te kliki cdakciony i te inne gufna :x ale wieże że SS powróci ale nie jako komercyjna gazetka z 5 pełnymi grami tylko z naprawde pożadnymi recenzjami gierek artykułami itp.ja tez kocham SS na gamepub.org wygrzebalem tego linka http://sikretia.prv.pl/ kurde ta gazeta wychodzi i nawet nie wiedzialem kiedy sie ukazala - to szczatki ss kurde najgorsze jest to ze nigdzie tego nie mozna dostac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 CHIP też zszedł na psy, kiedyś kupowałem tą gazetę w miarę regularnie, ale ostatni numer jaki mam jest chyba z października 2001. Nie zmienia to faktu, że jeśli musiał bym wtbrać którąś z gazet komputerowych obecnie dostępnych na polskim rynku, to i tak bym wybrał chipa, bo reszta jest na jeszcze niższym poziomie, zdaża się czasami w każdej gazecie jakiś ciekawy artykuł, ale dla jednego artykułu od czasu, do czasu nie warto kupować (co miesiąc) całaj gazety. To jest moja prywatna opinia o rynku pism poświęconych komputerom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Oby tak dalej niech wszystkie te kijowe gazetki upaną i niech powruci tak zwana "stara gwardia" czyli ss reset gambler itp. Ja najbardziej chciałbym powrotu SS mam ich wszystkie numery od 1 do 96 wszystkie jakby świeżo z kiosku kupione :) ja poprostu kocham SS pamiętam że się zastanawiałem jak będzie wyglądał 100 numer :D a teraz... :cry: ale to wszystko przez te kliki cdakciony i te inne gufna :x ale wieże że SS powróci ale nie jako komercyjna gazetka z 5 pełnymi grami tylko z naprawde pożadnymi recenzjami gierek artykułami itp.ja tez kocham SS na gamepub.org wygrzebalem tego linka http://sikretia.prv.pl/ kurde ta gazeta wychodzi i nawet nie wiedzialem kiedy sie ukazala - to szczatki ss kurde najgorsze jest to ze nigdzie tego nie mozna dostac :( Wooo, widze, że do nas na GP zajrzałeś :D A goście z Sikretii coraz lepiej sobie radzą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnb Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Co do tych zwrotow ... to moj ojciec byl na tescie samochodu w auto sukces czy jakos tak gosc z tej gazety powiedzial ze jezeli nie ma 30% zwrotow to znaczy ze jest zla dystrybucja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...