Yakko18 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Cze, mam zamiar kupić sobie mp3player NAPA DAV-316, ma ktoś moze taki albo podobny, napiszcie jak się sprawuje jak długo działa za alkaliczny bateryjkach i czy bufor jest wystarczający ( nie przzeskakuje??) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Cze, mam zamiar kupić sobie mp3player NAPA DAV-316, ma ktoś moze taki albo podobny, napiszcie jak się sprawuje jak długo działa za alkaliczny bateryjkach i czy bufor jest wystarczający ( nie przzeskakuje??) :?:A ja szukam czegos z radiem portem usb (tak aby mozna było na niego uploadowac dowolne pliki) i taniego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Aha ale ja chce kupić nowy w sklepie a nie uzywany, chciełem tylko zapytać jakie są opine na jego temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Przeczytaj na poczatek test : http://mp3.wp.pl/hardware/test.html?tid=34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakko18 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Thnx za linka Xon, poczytamy zobaczymy. A gość z komputronika napisał mi że wygrywa we wszystkich testach. PoZdRóFkA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Thnx za linka Xon, poczytamy zobaczymy. A gość z komputronika napisał mi że wygrywa we wszystkich testach. PoZdRóFkA Spox, szkoda tylko ze jest takich a nie innych rozmiarow ale co sie dziwic ta plytka gdzies musi wejsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Thnx za linka Xon, poczytamy zobaczymy. A gość z komputronika napisał mi że wygrywa we wszystkich testach. PoZdRóFkA Spox, szkoda tylko ze jest takich a nie innych rozmiarow ale co sie dziwic ta plytka gdzies musi wejsc. A co byś radził dla mnie? Musi to być pamięć nagrywalna jakość i funkcje mp3 mają znaczenie drugorzędne - bardziej mi zależy na tym by to pełniło funkcje dyskietki. OT Zaglądasz czasem do działu software? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A co byś radził dla mnie? Musi to być pamięć nagrywalna jakość i funkcje mp3 mają znaczenie drugorzędne - bardziej mi zależy na tym by to pełniło funkcje dyskietki. Zaglądasz czasem do działu software? ;-) Jesli chodzi o quasidyskietke to moze USB Pen ale chyba jednak bardziej ekonomicznie bedzie mp3player a najlepszy? No coz przez pare godzin moglem sie pobawic iPod'em, konkurencji praktycznie nie ma :) tzn w sumie moze i ma bo ten sprzecik wymaga FW a jesli chcesz chodzic do kolesia z nim czy cos to musial bys zabierac karte FW co nie jest najciekawszym rozwiazaniem. Sprzecik wystepuje w wersji 5gb i 10gb ten mniejszy mozna kupic za okolo 1000zl A cos z innym podlaczeniem to zobacz http://www.ijmultimedia.silesianet.pl Osobiscie nie mialem stycznosci z playerem z funkcja przenoszenia danych. Ale jest w sumie pewne rozwiazanie istnieja juz metody zakodowania plikach mp3 dowolnych danych. Zagladam codziennie pare razy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Acha jeszce ten, znajomy szykowal sie do kupna ale nie wiem gdzie http://cyfrowa.info/modules/nsections/inde...article&artid=6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Gdzie mozna kupic iPoda za 1000zl ?? Bo na stronie appla sa troszke inne ceny : M8513Z/A iPod 5 GB 2044 zl M8709Z/A iPod 10 GB 2662 zl oczywiscie ceny bez vatu :( Jak wiesz gdzie mozna za 1000 nowki to biore 10 sztuk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Gdzie mozna kupic iPoda za 1000zl ?? Bo na stronie appla sa troszke inne ceny Allegro, Wolumen (W-wa) + widzialem ogloszenia w gazecie. Wlasnie sprawdzilem na allegro i jest za 999,99zl ;) 1 dzien do konca aukcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 wiem widzialem na alegro ale ja niemam takiej kasy od zaraz ! po zatym chce nowke ! po 3 one chyba nie zabardzo z pc chodza ? znaczy sie wersje kompatybilne z pc mialy wyjsc puzniej ale cos o nich nie slychac ! a na stronce nic w tym zakresie nie ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Osobiście jestem zwolennikiem czegoś mniejszego, ale jak wielkość ci nie przeszkadza to kup. Słyszałem, że są w tym części od SONY. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 wiem widzialem na alegro ale ja niemam takiej kasy od zaraz ! po zatym chce nowke ! po 3 one chyba nie zabardzo z pc chodza ? znaczy sie wersje kompatybilne z pc mialy wyjsc puzniej ale cos o nich nie slychac ! a na stronce nic w tym zakresie nie ma :( Ja bawilem sie z mac'iem (znajomy tam robi) ale podobno ma byc moze juz jest jakis firmware do tego i bedzie dzialac z pc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 w tym error ze na stronce ni widu ni slychu !! :( Ale ipod wyglada cudnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 ja sie bwailem syfkiem - phatt 16 64mb wbudowanej pamieci +128 opcja rozszerzenia czas pracy 2 malych paluszkow ok 10h przy jakosci 128kbps (max 256) chyba najtanszy mozliwy playerek i najbardziej syfiasty :D a to dlatego ze ma fajnie obciete bassy i ta zarlocznosc baterii... NIE polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja kupiłem 2 dni temu CREATIVE D.A.P JukeBOX i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja kupiłem 2 dni temu CREATIVE D.A.P JukeBOX i jestem zadowolonyidz mi ztaka cegla ! i do tego ochydna :) sorry ale to nie dla mnie ! ja cenie sobie dobra stylistyke i wykonanie ! a firmy creative nie znosze ! maja klockowate glosniki ! dziedowe karty muzyczne kiepskie grafiki ktore dla nich robi msi bo sami nie umieja ! itd ! a jak kto sie ze man nie zgadza to niech sobie nie zawraca glowy bo i tak mnie nie przekona !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 idz mi ztaka cegla ! i do tego ochydna :) sorry ale to nie dla mnie ! ja cenie sobie dobra stylistyke i wykonanie ! a firmy creative nie znosze ! maja klockowate glosniki ! dziedowe karty muzyczne kiepskie grafiki ktore dla nich robi msi bo sami nie umieja ! itd ! a jak kto sie ze man nie zgadza to niech sobie nie zawraca glowy bo i tak mnie nie przekona !! A mnie sie bardzo podobaja glosniki Creativa jesli chodzi o wyglad ;) Dziadowe karty? hehe pewnie mowisz o szumach ktore niektorzy slysza, ehh audiofile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Xon o ile pamietam roztrzasalismy temat glosnikow na chacie :) hehe niewiem jak graja ale mnie sie osobiscie klocki nie podobaja ! co so kart dzwiekowych to nei od dzis wiadomo ze szumblastery szumia :) niewmie czy pamietasz byla kiedys taka firma w zamiezchlych czasach robila ogromnie isowe karty an czerwonym laminacie i byly to najleprsze karty dostepne na masowym rynku i niestety nie pamietam nazwy firmy i smiem twierdzic ze taki sb live przy tej karcie to tandetne gowno tylko gdzie ja to soebie teraz wsadze ? :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 moża DAP i cegła ale ma 6 Gb dysk i mi sie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 to twoj wybor :) lepiej miec niz nie miec ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Acha jeszce ten, znajomy szykow 8) l sie do kupna ale nie wiem gdziehttp://cyfrowa.info/modules/nsections/index.php?op=viewarticle&artid=6Kumpel ma ta 'Dive" bawilem sie nia. Fajne male, sporo funcji ale dla mnie najwieksza wada jest zdecydowanie za slaby BASS 8) moze dlatego ze przyzwyczailem sie do mojego discman`a sony :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Xon o ile pamietam roztrzasalismy temat glosnikow na chacie :) hehe niewiem jak graja ale mnie sie osobiscie klocki nie podobaja ! co so kart dzwiekowych to nei od dzis wiadomo ze szumblastery szumia :) niewmie czy pamietasz byla kiedys taka firma w zamiezchlych czasach robila ogromnie isowe karty an czerwonym laminacie i byly to najleprsze karty dostepne na masowym rynku i niestety nie pamietam nazwy firmy i smiem twierdzic ze taki sb live przy tej karcie to tandetne gowno tylko gdzie ja to soebie teraz wsadze ? :) pozdrawiam A jakiego tematu na chacie nie poruszylismy? :>> to bylo wkoncu 8 godzin hehe. Ja nie spotkalem jeszcze szumiacego SB ;) moze mi slon na ucho nadepnac ale w sumie watpie. (SB podlaczony do wzmacniacza dobrego, zwyklych glosnikow, sluchawek ja nie slyszalem szumow, czesto winne jest wlaczenie wszelkich wejsc dzwieku oraz wzmocnienia wejscia mikrofonowego lub zaklucenia z kompa). Hmm na czerwonym? GUS nie byl przypadkiem na czerwonym laminacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 wlasnie nie pamietam ! ale to byly bardzo chwalone karty ! i jak na tamte czasy za tanie nie byly co bylo chyba przyczyna bankructwa tej firmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Kumpel ma ta 'Dive" bawilem sie nia. Fajne male, sporo funcji ale dla mnie najwieksza wada jest zdecydowanie za slaby BASS 8) moze dlatego ze przyzwyczailem sie do mojego discman`a sony Moze to kwestia sluchawek albo jakosci samych mp3? Ale fakt niektore mp3 playerki maja slabe basy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Moze to kwestia sluchawek albo jakosci samych mp3? Ale fakt niektore mp3 playerki maja slabe basy.Sprawdzalem specjalnie na swoich sluchawkach, no ale fakt faktem i tak wolal byl ta dive bo male jest i wygodniejsze niz moj sprzet. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...