THP Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Co myslicie o takim zestawie? ,miedzy innymi interesuje mnie czy dobrze wszystko zostalo dobrane??? Blok na procesor - Swiftech Apogee GTZ Na grafikę EK- FC GTX295 Swiftech pompa MCP655 12V (Laing D5 Vario) Top na pompkę.. EK Water Blocks EK-DDC X-Top v2 Laing Acetal G1/4 Rezerwuar BW O-Tank Chłodnica Feser Xchanger 360 10x Feser szybkozłączka prosta SM10/16 G1/4 3x DangerDen Tube by Feser - 10/16 Clear / UV blue - 1metr 2x Feser One 1L UV Blue Moj Sprzet GIGABITE GA-X48-DQ6 GeForce GTX 295 4 GB RAM TAGAN 900 W Procek Intel Core quad . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 reza na tubke EK i bedzie grac. choc na bloczki na procka istnieja wydajniejsze juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja bym małe zmiany wprowadził: Blok na procesor - Swiftech Apogee GTZ ->może być Na grafikę EK- FC GTX295 -> niklowany Swiftech pompa MCP655 12V (Laing D5 Vario) -> za mocna pompa lepiej lainga normalnego + top Top na pompkę.. EK Water Blocks EK-DDC X-Top v2 Laing Acetal G1/4 ->patrz wyżej Rezerwuar BW O-Tank ->EK lepszy Chłodnica Feser Xchanger 360 ->dobry wybór 10x Feser szybkozłączka prosta SM10/16 G1/4 ->dobry wybór 3x DangerDen Tube by Feser - 10/16 Clear / UV blue - 1metr ->dobry wybór 2x Feser One 1L UV Blue ->dobry wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Rezerwuar O-Tank jak potrzebujesz wlot od dołu, mam i dla mnie to jest jedyna opcja , jeszcze zostaje kwestia pojemności, dla pompki Lainga 160 to za mało, chyba, że obniżysz moc pompki regulatorem, wtedy 160 starczy. Co do pompki to wystarczy Swiftech MCP350 + TOP (z rozwierconym wlotem). Do reszty nie ma co się przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THP Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Blok na procesor - Swiftech Apogee GTZ ->może być Dlaczego moze byc sa jakies lepsze?:P Mala poprawka..:P EK Water Blocks EK-FC GTX 295 Acetal Swiftech pompa MCP355 12V (Laing DDC 1T + ) EK Water Blocks EK-DDC X-RES Laing 100 Acetal Teraz ten Top na pompke jest chyba ok? EK Water Blocks EK-DDC X-Top v2 Laing Acetal G1/4 Jeszcze mam problem z wybraniem wiatrakow na chlodnice Moga byc ??? 2x Noctua 140x140x25 NF-P14 FLX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Blok na procesor - Swiftech Apogee GTZ ->może być Dlaczego moze byc sa jakies lepsze?:P poszukaj testy blokow na cpu ... top na pompe dobry ;) Edytowane 28 Grudnia 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jeszcze mam problem z wybraniem wiatrakow na chlodnice Moga byc ??? 2x Noctua 140x140x25 NF-P14 FLX... Nie wiatraki a wentylatory i nie 140x140 tylko 120x120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THP Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ops co ja napisalem :P,mialem na mysli wentylatory... 2x Feser Triebwerk TK-121 Low Speed 120x120x55mm Prosze znalazlem fajny blok ;] ,jak myslicie nadaje sie? Watercool HK CPU Rev3.0 LGA775 Znajomy polecil mi te paste ,mowil mi ze jest bardzo dobra. Jaka jest wasza opinia ?? Arctic Silver V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Bloczek bardzo dobry i możesz śmiało brać, a co do pasty to jest ona dobra, ale lepiej zainwestuj w Arctic Cooling MX-3 Edytowane 28 Grudnia 2009 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THP Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Ok Wiec zainwestuje w Arctic Cooling MX-3;] Zastanawiam sie czy na moja plyte glowna te bloki sa dobre? EK Water Blocks FB-KIT Gigabyte X58 Plexi Jejku nie napisalem jaka mam obudowe Cooler master cosmos s jak sądzisz wszystko ladnie zamatuje? Edytowane 29 Grudnia 2009 przez THP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...