Castor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Na wstępie opisze sytuacje w jakiej jestem, a raczej w jakiej jest mój laptop. Mam dysk podzielony na dwie partycje, usuniętą partycje recovery ( 7GB przepadło gdzieś.. ), partycje OS_TOOLS, Windowsa Vistę Business obecnie. Dzięki MSDNAA zassałem Win XP SP3 Prof. Szukałem sterowników do laptopa i trafiłem na ta stronę. Zastanawiam się które z nich mam pobrać i w jakiej kolejności później instalować. Kolejna rzeczą, która budzi moje wątpliwości jest proces instalacji, czyli jeśli wsadzę płytkę z XP i ustawie bootowanie z niej to w czasie instalacji będę mógł powrócić do dysku nie podzielonego na partycje i odzyskam utracone 7GB? Podsumowując proszę, aby ktoś z drogich userów forum napisał mi krok po kroku co mam zrobić, żeby otrzymać laptopa z jedna partycja i Windowsem XP na niej + zainstalowanymi w poprawnej kolejności sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Powinno starczyć od dźwięku (ADI SoundMAX High-Definition (HD) Audio Driver for Microsoft Windows XP/2000), grafy (wybierasz w zależności od tego, jaką kartę masz), z kategorii Sterownik - Klawiatura, mysz i urządzenia wejścia wybierasz te, które używasz (czyli zapewne touchpad, itp.) i stery do sieci (tak samo wybierasz w zależności od tego, jaką sieciówkę masz). Powinno starczyć. A co do partycji, to przy instalacji systemu masz możliwość tworzenia i usuwania partycji. Po prostu usuwasz wszystkie i na ich miejsce tworzysz jedną. Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Castor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 A ktory sterownik do chipsetu sciagnac, bo sporo ich:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 nie czaruj http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechS...l&submit=» czemu wy ludzie nie szukacie sterów u źródła tylko producenta?zamieszasz sobie coś niepotrzebnie a potem będziesz tydzień się chlastał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...