Skocz do zawartości
qtch

Direct Connect - ograniczanie transferu

Rekomendowane odpowiedzi

kiedys widzialem taki skrypt, ktory spowalnial upload, az do 0kb/s, zna ktos moze jakies program, ktory by mi spowolnil upload do 2kb/s a zeby download sie nie zmienil ? mam neostrade, i jak ktos cos odemnie sciaga, to download mi 10xkrotnie spada :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys widzialem taki skrypt, ktory spowalnial upload, az do 0kb/s, zna ktos moze jakies program, ktory by mi spowolnil upload do 2kb/s a zeby download sie nie zmienil ? mam neostrade, i jak ktos cos odemnie sciaga, to download mi 10xkrotnie spada :(

masz cos namieszne w DC , nie powinno ci przy uploadzie zabierać tyle pasma , chyba ze masz jakiś baaardzo popularny plik i jak tylko wejdziesz na huba , do twojego DC "puka" dużo userów , to wdedy DL moze spaść

A co do skryptu , z takim skryptem długo nie posiedzisz na hubie , admini cie wykopia zaraz za łamanie regulaminu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez kiedys tego szukalem i jakos nie moglem odszukac. Kolega do spowalniania na DC++ uzywa prgogamiku o nazwie Bandwidth Controller u mnie jednak jak go chciałem uzywac to mi niedzial nie wiem czym to bylo spowodowane, moze u Ciebie bedzie dzialac powodzenia zycze i napisz czy dziala czy nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi