qtch Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 kiedys widzialem taki skrypt, ktory spowalnial upload, az do 0kb/s, zna ktos moze jakies program, ktory by mi spowolnil upload do 2kb/s a zeby download sie nie zmienil ? mam neostrade, i jak ktos cos odemnie sciaga, to download mi 10xkrotnie spada :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 kiedys widzialem taki skrypt, ktory spowalnial upload, az do 0kb/s, zna ktos moze jakies program, ktory by mi spowolnil upload do 2kb/s a zeby download sie nie zmienil ? mam neostrade, i jak ktos cos odemnie sciaga, to download mi 10xkrotnie spada :(masz cos namieszne w DC , nie powinno ci przy uploadzie zabierać tyle pasma , chyba ze masz jakiś baaardzo popularny plik i jak tylko wejdziesz na huba , do twojego DC "puka" dużo userów , to wdedy DL moze spaść A co do skryptu , z takim skryptem długo nie posiedzisz na hubie , admini cie wykopia zaraz za łamanie regulaminu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Tez kiedys tego szukalem i jakos nie moglem odszukac. Kolega do spowalniania na DC++ uzywa prgogamiku o nazwie Bandwidth Controller u mnie jednak jak go chciałem uzywac to mi niedzial nie wiem czym to bylo spowodowane, moze u Ciebie bedzie dzialac powodzenia zycze i napisz czy dziala czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 [...]jak ktos cos odemnie sciaga, to download mi 10xkrotnie spada :(przelacz modem na full du.plex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 http://217.168.128.134/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...