billx Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Witam, przepraszam, że piszę o tym n-ty raz, niestety nie mogłem nigdzie znaleść na forum sposobu. Chcę na płycie Asus A7N8X ustawić większe napięcie niż 1,85. Proszę o pomoc, naprawde nie mogłem na tym forum tego nigdzie znaleźć :-( Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 a w manualu niema?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 moze sie nie da ,tylko jakis mod trzeba wiem ze na A7V333 mozna bylo jedna zworka,ale to zupelnie inna plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billx Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A jesli mod, to czy ktos pomoze jak cos takiego zrobic na tej plycie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Malo ci podkrecania procka?? Teraz napiecie na minimum 2V ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billx Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 na tej plycie 1.85v to maxxx :evil: bedziesz musial z modem kombinowac ale na ten temat to ja juz sie nie wypowiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 na tej plycie 1.85v to maxxx :evil: bedziesz musial z modem kombinowac ale na ten temat to ja juz sie nie wypowiem I to jest moim drugi z minusów płyt Asus-a :evil: czyli napięcie do 1,85V (no może z pominięciem A7V333) 8) Pierwszym minusem jest trochę za wysoka cena :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 na tej plycie 1.85v to maxxx :evil: bedziesz musial z modem kombinowac ale na ten temat to ja juz sie nie wypowiem I to jest moim drugi z minusów płyt Asus-a :evil: czyli napięcie do 1,85V (no może z pominięciem A7V333) 8) Pierwszym minusem jest trochę za wysoka cena :lol: oj jest ich o wiele wiecej uwierz mi a7v333=spoczko ale byly lepsze rozwiazania a7v266 = nic ciekawego liczne problemy o a7v8x juz nie wspominam, a7n8x tez sie nie popisali na rynku sa o wiele ciekawsze, lepsze a co najweazniejsze o wiele tansze alternatywy. Nie to co stary poczciwy a7v133 tez bylem jego szczesliwym posiadaczem heh ta mobo to niezle wymiatala jesli chodzi o tamte czasy no ale z procami 0.13u nie bardzo sobie radzi :evil: pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...