BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Zauważyliście może, podzczas reklam, jak mówili o konkursie jak było napisane słowo Matrix ??? Odp: Matriks :lol: :lol: A co do Animatrix'a - po prostu wymiata. Moment kiedy panienka skakała po blokach i jak lądowała na ziemi - ta "fala" która powstała na skutek upadku. Majstersztyk 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Caly film Animatrix czyli wszystkie czesci (9 bodjaze), sklecone razem, jest od dawna dostepny w sieci p2p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Ale sie wkurzyłem... Położyłem się na "wyrko" i włączyłem Matrixa - gdzieś po 1,5 godz. mie sie usneło i doopa ani to ani to - nie wiecie czy bedzie jeszcze kiedyś Animatrix??? przecie nastronie matrixa sa do sciagniecia wszystkie epizody animatrixa jakie do tej pory wyszly za free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 animatrix..hmm, piekna sprawa a swoja droga slyszalem ze animatrix opowiada historie zaraz po zakonczeniu matrixa1... moral z tego taki ze zacznie sie wielka walka o skion... jezeli oczywiscie paczka dojdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 slyszalem ze animatrix opowiada historie zaraz po zakonczeniu matrixa1 Hmm... no nie cały, bo The Second Reanissance part 1 i 2 to raczej jest historia przedstawiona od początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...