nastuk Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Mam taki problem mam siec w domu na sdi ( niestety) za serwer mialem starego pentiuma 133 :] wszystko chodzilo na kliencie zasysalem sobie kazaa itp. i moj staruszek wszedl na serwer (niestety musialem postawic na 98 TRAGEDIA) i sciagal maile z outlocka i mu komp sie restartowal za kazdym razem jak chcial wejsc posurfowac niewiem co jest grane a na moim kompie mam xp mysle ze to moze byc niezgodnosc systemow ale teraz moj jest jako serwer a jego jako klient i wszystko gra :) ale czemu sie restartowal na tamtym?? to mnie trapi...piszcie...! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 A może byś się zastosował do ogólnych zasad gramatyki i składni? Bo zrozumieć co masz na myśli jest ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 ....wogole moze bys to od nowa po polsku napisal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 co tu jest dla was niejasne? no ok bylem pijany jak to pisalem hhee :twisted: chodzi oto mam siec z 2 kompow w domu i jak obciaze serwer <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> jest na 98 se to sie restartuje sam .Drugi komp "client" jest na win xp pro juz rozumiecie? tak dla scislosci dodam ze serwer = pentium 133 "klient" = duron 1200 niewiem czemu tak siedzieje ze jak obudwa komputery korzystaja z internetu to serwer sie restartuje niewiem teraz lepiej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Hmm... jakie masz łącze? Czy przypadkiem ram w serwerze nie jest uszkodzony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 mam sdi ram dziala sprawdzalem na innych kosciach i to samo service packa tez mam na kompie co ma xp (bo wiadomo ze jak sie niema to restaruje sie) wiec piszcie dalej dziex! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Wiem, że sdi potrafiło wywalać xp/2k. Z 9x nie miałem raczej dużego doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...