pawlack Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam! Potrzebuję słuchawek ,które przeznaczone będą głównie do muzyki. W gierki także sporadycznie grywam ,lecz nie muszą mieć 100 00 000 000 000 00 x Vibration Forces czy tez innych tanich bajerków. Chodzi mi głównie o jakość dźwięku ,basu no i wygodę użytkowania. Mają to być TYLKO i wyłącznie słuchawki (nie wiszące) tylko te które zakłada się na głowę .Interesował mnie jeden z modeli PHILIPSA ,lecz nie wiem na ile były by te słuchawki dobre jakościowo. Mój budżet to tylko 50-70zł Pozdrawiam ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 spróbuj SHP5401 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 To ja sie tez podepne pod to pytanie, z ta roznica ze - odwrotnie - potrzebuje glownie do gier, wiec ma byc dobre pozycjonowanie w 3D, ogolnie wygoda, no i cena powiedzmy do 200 PLN. ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 (edytowane) JVC HA-G101 - co myślicie o tych ? Pytam bo Philipsy poszły w górę z ceną :/ Edytowane 16 Stycznia 2010 przez pawlack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 JVC HA-G101 - co myślicie o tych ? Pytam bo Philipsy poszły w górę z ceną :/mysle ze macie na gorze przypiety temat o sluchawkach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...