turkuć Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jakos tak do 100 zl. ,oczywiscie zaplace !!! Sa tacy ktorzy stwierdza ze sam sobie zrob, ale brak warunkow i mam dwie lewe rece :( Czekam na propozycje ! Jedyny warunek, ma byc to WC zamkniety ( czy jakos tak ), w kazdym razie bez akwarium !!! Poznan albo Pila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 za 100 zl to mozesz sobie dobry wiatrak zrobic albo na allegro poszukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 juz mi rece opadaja teraz to juz wszyscy beda mieli WC trzeba wymyslec cos czego nie bedzie mozna przez najblizszy rok mozna qpic w necie przynajmniej nie za grosze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 No to ja Ci proponuje FC (Freon Cooling) albo jak chcesz mieć dużej spokój to NC (Nitrogen Cooling). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 wlasnie mysle nad FC ale tak zeby freon chodzil bezposrednie procka a nie wode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Lepiej kupic mala lodowke i wsadzic do niej pojemnik z woda. Bonus jest taki, ze mozesz sobie zimne napoje przy okazji trzymac w pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jakos tak do 100 zl. ,oczywiscie zaplace !!! Sa tacy ktorzy stwierdza ze sam sobie zrob, ale brak warunkow i mam dwie lewe rece :( Czekam na propozycje ! Jedyny warunek, ma byc to WC zamkniety ( czy jakos tak ), w kazdym razie bez akwarium !!! Poznan albo Pila Za tyle, to możesz kupić na Allegro, albo jakiś używany (ale i tak kiepski). Za tyle bardziej opłaca się kupić cooler, bo będzie wydajniejszy. PS. 100 zł to sam WB kosztuje. No, 95zł jeśli mam być dokładny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Tylko co zrobisz jak FC będzie można kupić za grosze w necie :lol: Ja na razie myśle nad GC (Ground Cooling) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 a co bedzie jak trafisz na gorace zrodla ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jakos tak do 100 zl. ,oczywiscie zaplace !!! Sa tacy ktorzy stwierdza ze sam sobie zrob, ale brak warunkow i mam dwie lewe rece :( Czekam na propozycje ! Jedyny warunek, ma byc to WC zamkniety ( czy jakos tak ), w kazdym razie bez akwarium !!! Poznan albo Pila To że masz 2 lewe ręce to nie szkodzi. Lecz jeśli naprawdę nie chcesz sam robić to tak. Ja zamierzam w podobnej kwocie się zmieścić.Wszystko zależy na jaką pompkę się zdecydujesz. Więc jeśli zrobię swoje i wszystko będzie chodzić ok.to się zastanowię. tylko że ja może sięza miesiąc wyrobięz złożeniem :( . Jak jesteś zainteresowany np. jaki blok robie to pisz na maila lub priva.Mogęci też resztę opisać jeśliś oczywiście zainteresowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 a co bedzie jak trafisz na gorace zrodla ??To będe miał darmowe ogrzewanie chaty :-) i z tej zaoszczędzonej kasy kupie sobie vapochill :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...