Neo_x Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Siema. Mam radyjko Allamat 296... tylko ze jak kojarze dziala ono w modulacji FM i do tego jeszcze na piatkach... idzie cos z tym zrobic zeby to chodzilo normalnie na AM i na zerach? Nie mam do tego zadnej instrukcji poniewaz zostalo to wyjete z ciagnika ktory zostal przywieziony z czech na handel do polski... google nie bardzo ma ochote pomoc.. a jezeli pomaga to w jakims dziwnym czeskim jezyku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jesli twoje radio wyglada tak w środku : To masz lipe... i nic nie zrobisz... ( brak fransformatora modulacyjnego i kilku jeszcze elementów ) em27= stabo xm7082= allamat 296 Wszytko zalezne jaki masz CPU w nim ale powiem ci ze bez wiedzy elektroniczej duzo nie zrobisz.. Ja ostatnio przerabiałem zachodniego Alana48+ na polske... 1W w AM mam i 400 kanałow... ale tez zabawy duzo było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 łuooo.... podjerzewam ze wyglada tak samo... no dobra.. trudno... dzieki bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...