karakannn Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Myszka I Klawiatura Do 300 Zl Sztuka' jakie polecacie ? mam na oku razer imperator z myszek lub mamba (chociaz nie wiem jak z bezprzewodowym) z klawiatur nie mam pojecia.pomoze ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Mamby za 300 zeta chyba nie wyrwiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Z myszek niezmiennie polecam Microsoft Sidewinder, 2000 DPI max, ciężarki do zmiany wagi, trochę oprogramowania (m.in. nagrywanie makr), optymalny kształt. Ale pewnie forum się ze mną nie zgodzi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fppgamer Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Idealnym rozwiązaniem klawiaturki do 300 zł będzie G110: http://www.alesklep.com/products/view/544,...g-keyboard-g110 Możesz podłączyć słuchawki do niej i ma wiele innych różnych bajerów;) Kolega ma i jest zachwycony. Myszkę widzę, że preforowałbyś Razera, ale napewno słyszałeś też o G9X lub tańsza trochę G500 (przewodowe tylko, nie to co mamba;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 mycha to może stary DeathAdder 1800DPI. nie jest królem wykonania i przynajmniej dla mnie kształtu, ale sensor jest dobry i bezproblemowy. żadnych z sensorami 3,5G i innych nowych badziewi z razera. XAI jest fajna, ale w końcu nikt chyba nie wie czy działa 100% sprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...