Skocz do zawartości
un_ix

Thermaltake SMART FAN, a moze cos innego?

Rekomendowane odpowiedzi

:arrow: witam ponownie

chce kupic wydajny wentylator do obudowy o wymiarach 80x80x25 mm. interesujacy wydaje sie Thermaltake SMART FAN, ale kosztuje 59 zl w www.4max.com.pl. jaki inny wiatrak z tego sklepu moglby spelnic moje wymagania tj. wydajnosc? czekam na propozycje. z gory dzieki. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chce kupic wydajny wentylator do obudowy o wymiarach 80x80x25 mm. interesujacy wydaje sie Thermaltake SMART FAN, ale kosztuje 59 zl w www.4max.com.pl. jaki inny wiatrak z tego sklepu moglby spelnic moje wymagania tj. wydajnosc? czekam na propozycje. z gory dzieki.  :)

Co ma ten smartfan czego nie maja te za 25 zl 8x8x2.5 z lozyskiem kulkowym ??? bo 59 zl za wiatrak to troche duzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chce kupic wydajny wentylator do obudowy o wymiarach 80x80x25 mm. interesujacy wydaje sie Thermaltake SMART FAN, ale kosztuje 59 zl w www.4max.com.pl. jaki inny wiatrak z tego sklepu moglby spelnic moje wymagania tj. wydajnosc? czekam na propozycje. z gory dzieki.  :)

Co ma ten smartfan czego nie maja te za 25 zl 8x8x2.5 z lozyskiem kulkowym ??? bo 59 zl za wiatrak to troche duzo

:arrow: Thermaltake SMART FAN ma czujnik temperatury, wiec obraca sie w zaleznosci od temperatury w obudowie. ale ja postawie na zwyklego Thermaltake TT-8025A-2B (kosztuje o polowe mniej) lub jednego z CoolerMaster'a (rowniez posiadacego czujnik temperatury). dzieki za wypowiedzi. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...