un_ix Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 :arrow: witam ponownie chce kupic wydajny wentylator do obudowy o wymiarach 80x80x25 mm. interesujacy wydaje sie Thermaltake SMART FAN, ale kosztuje 59 zl w www.4max.com.pl. jaki inny wiatrak z tego sklepu moglby spelnic moje wymagania tj. wydajnosc? czekam na propozycje. z gory dzieki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 :arrow: witam ponownie chce kupic wydajny wentylator do obudowy o wymiarach 80x80x25 mm. interesujacy wydaje sie Thermaltake SMART FAN, ale kosztuje 59 zl w www.4max.com.pl. jaki inny wiatrak z tego sklepu moglby spelnic moje wymagania tj. wydajnosc? czekam na propozycje. z gory dzieki. :) Co ma ten smartfan czego nie maja te za 25 zl 8x8x2.5 z lozyskiem kulkowym ??? bo 59 zl za wiatrak to troche duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja wiatrak do obudowy mam wyjęty ze starego zasilacza AT i jest cichy a dobry, 59 zeta na wiatrak do obudowy to jednak trochę za dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Kup sobie w 4Maxie wentyl Tt 80mm mam takie 4 w obudowie i sa naprawde fajne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Kup sobie na ALLEGRO taki 92mm Power Logic, puscisz na 7, albo 5V i masz cicha wydajnosc za 21 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 :arrow: witam ponownie chce kupic wydajny wentylator do obudowy o wymiarach 80x80x25 mm. interesujacy wydaje sie Thermaltake SMART FAN, ale kosztuje 59 zl w www.4max.com.pl. jaki inny wiatrak z tego sklepu moglby spelnic moje wymagania tj. wydajnosc? czekam na propozycje. z gory dzieki. :) Co ma ten smartfan czego nie maja te za 25 zl 8x8x2.5 z lozyskiem kulkowym ??? bo 59 zl za wiatrak to troche duzo :arrow: Thermaltake SMART FAN ma czujnik temperatury, wiec obraca sie w zaleznosci od temperatury w obudowie. ale ja postawie na zwyklego Thermaltake TT-8025A-2B (kosztuje o polowe mniej) lub jednego z CoolerMaster'a (rowniez posiadacego czujnik temperatury). dzieki za wypowiedzi. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :arrow: dziekuje wszystkim za wypowiedz. wczoraj zamowilem w www.4max.com.pl zwyklego Thermaltake TT-8025A-2B. bez czujnika, ale tez sie kreci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...