Skocz do zawartości
Piotrux

Catalyst 3.4 i 2 pytania

Rekomendowane odpowiedzi

1. Problem z smartgart nie moge wlaczyc fastwrita agpx8 jest i sie wlacza a fast za cholere ja zmieniam a on swoje.

2. W GTA VC przy swiatlach somochdow mam dziwne polprzezroczyste kwadraciki to normalne? Blad ATI?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fast write nie wlaczysz w smartgart chocbys sie zesral :) juz tak jest. A co do swiatel ja po wgraniu 3.4 zaowazylem poprawe i teraz juz nie ma zadnych bug`ow natomiast na 3.2 mialem troszeczke malych anomalii graficznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, u mnie to samo z tym "Fast write AGP" ale podobno da się to włączyć z uruchomionym (lub poprzez ustawienia) programem Power Strip...

NIE TESTOWAŁEM... ale jak ktoś ten problem rozwiąże to niech napisze co i jak...

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowane na winXp jak instaluje przez setup to mam smartguarda i wylaczony fastwrite a jak instaluje przez menadzera uzadzen czyli podaje sciezke do sterow nie mam smartguard ale fastfrite dziala i jest zalaczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Testowane na winXp  jak instaluje przez setup to mam smartguarda i wylaczony fastwrite a jak instaluje przez menadzera uzadzen czyli podaje sciezke do sterow nie mam smartguard ale fastfrite dziala i jest zalaczony.

ok dzieki tak zrobilem i dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza sie na moim radku 9000 pro ze 128 ramu na catalistach 3,4 jest niestety sporo wolniej. Jak gram w Morrowinda to czesciej wyskakuje do windy i sa syfy na gorze ekranu na 3,2 jest wszystko ok. a i jeszcze na 3dSmarku tym nowym na 3,4 mam 1217 a na 3,2 - 1310. zonk nikt juz chyba nie optymalizuje sterow pod cienkie karty. nawet nowe via4in1 juz sa pisane tylko pod 2000 i xp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie dotyczące sterownikow -> podobno na WinXP z Service Packiem 1 cos sie wali z tymi 3.4. Mam Radeona 9000 PRO od HIS'a Ktos cos o tym wie? PLEASE HELP

nie wiem czy to przez to ale u mnie po instalacji 3.4 mam klopoty z odswiezaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze zdania co do sterownikow kart sa podzielone :D A ja wlasnie chce zmienic sobie stery i zastanawiam sie:

Catalyst czy Omegi

Najnowsze czy moze 3.3 ??????

Mam Radka 9700pro Hisa !!

Ja polecam Omegi :) Ale to już twoja wola :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponowie swoje pytanko czy FASTWRITE jest tak zeby był...czy jak sie go Jakims cudem uruchomi to jest jakas rooznica?????????

I zapytam jak pozwolicie:)czy do mojego radka kali sie zapodać omegi????

Ja na fast write nie widze roozniecy, a co wiecej cvzytalem ze prodooceci OMEGI zalecaja jej wylaczenie.

A OMEGI powinny isc na r8500 (mi ida na 9100)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Problem z smartgart nie moge wlaczyc fastwrita agpx8 jest i sie wlacza a fast za cholere ja zmieniam a on swoje.

2. W GTA VC przy swiatlach somochdow mam dziwne polprzezroczyste kwadraciki to normalne? Blad ATI?

1. Na C3.4 nie mam problemów.

2. U mnie na R9700 i u kumpla na GF4 też są te kwadraciki, także nie jest to błąd Ati - chyba GTA VC wymaga jakiegoś patch'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi