ParanoiK Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Wyjdź. Powiedziałem: nie jest to do rozdmuchiwania do publicznej wiadomości. Wszystko co powinno być powiedziane chyba już zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 paranoik jak czytam twoje posty to normalnie mnie rozbrajaja nie chodzi mi o zawartosc merytoryczna ale o sposob w jaki piszesz - jak byc conajmiej bogiem byl a wszyscy wokolo to lameriada :PPP Znam takich ludzi cala mase - znaja podstawki - ba nwet znaja sie dosc dobrze a swoje umiejetnosci oceniaja duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooo za wysoko - do guru linuxowego brakuje im naprawde wiele. A to wyjdz. to mnie zawsze rozbrajalo - taki styl bycia pseudo guru linuxowych - wejdz na jakies forum linuxowe i zapytaj jak cos zrobic to masz 60 % szans ze ci ktos wyjdz napisze :PPPP Buaahahahaha ale zenada - ja jestem cienki w te klocki i sie z tym nie ukrywam - server u mnie w pracy pomagaja mi prowadzic 2 osoby - nie latalismy nic od pol roku a jakos nikt roota do tej pory nie dostal a powiem ci ze server nasz jako szkolny jest nekany codziennie przez dzieciarnie jedyne co sie dzieciom udawalo to blokowanie lacza bezmyslnymi programami odpalonymi jednoczesnie z kilku kompow ale i to jest sprawa do zalatwienia u dostawcy internetowego - jeden telefon i blokuje dostep do naszego serva z tych okreslonych ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 1) A nie jestem? 2) Ja się cały czas rozwijam. A nękam tylko tych co nie potrafią gugla użyć albo chcą coś zrobić co może zaszkodzić całej społeczności internetowej. 3) Prawdopodobnie dostanie taką odpowiedź dlatego, że to czego szuka jest do znalezienia w przeciągu 5 sekund w guglu. 4) Właśnie dlatego nie podaję niektórych informacji, żeby na nękaniu takich jak ty przez głupie dzieciaki się skończyło. A to, że się wam nie włamali to tylko kwestia czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 ehhhh hakierzy :/ ash mi naprawde slow szkoda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...