mancyk Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Witam, znalazłem coś takiego Link i tak się zastanawiam co to jest i czy warto się w to pakować. Co o tym sądzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 http://www.codegenworld.com/mustiff/ i wszystko jasne . To Codegen pod inną nazwą , może firma próbuje walczyć ze złą sławą ale jak bym się wstrzymał . Do jakiego sprzętu potrzebujesz zasilacza ? Bo do tego co masz to spokojnie starczy Delta 350 W . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancyk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zasilacz mam taki jak w sygnaturce i myśle że nienajgorszy. Ale składam drugiego kompa o podobnych parametrach i chcę go przwełożyć a do swojego chce coś nowego co pociagnie nową karte graficzną i lepszego proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jak chcesz kupować taki sam sprzęt to spokojnie wystarczy Delta 350-400 W np. ta za 60 zł , 3x mnie niż za tego Mustiffa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...