tom709 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Dzień dobry. Pod koniec 2006 roku kupiłem tego laptopa. Z systemem windows xp media center. System nie był zainstalowany ale jego instalacja przebiegała niemalże automatycznie po włączeniu komputera. Z uruchomieniem nie miałem problemu. Pamiętam, że było zalecane utworzenie backup'u systemu. Zrobiłem to. Nie pamiętam dokładnie jak. Mam wrażenie, że też automatycznie. Chyba pojawiało się jakieś okienko z taką informacją i prośbą o płyty cd lub dvd. Sytuacja teraz wygląda tak, że mam dwie płytki dvd z backupem. Chciałbym przywrócić system ale nie wiem jak. Automatycznie, gdy wkładam te płytki do napędu, to już jakoś się nie dzieje. Jeśli ktoś wie co powinienem zrobić to proszę o pomoc. Jeśli w tym celu potrzeba więcej informacji to proszę o pytania. Dziękuję za możliwość przedstawienia problemu i proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Uruchamisz lapsa i trzymasz ALT + F10 !! Uruchamia sie recovery z dysku twardego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...