extraplay Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) nie mogłem znaleźć podobnego tematu wiec napisze nowy mianowicie podczas instalacji gry pojawia mi sie następujący problem http://i49.tinypic.com/243hr7t.png czytałem że podobno jest to wina pamięci ale nie jestem tego do końca pewny :( gra była kopiowana z pendrive podczas kopiowania nie pominięto żadnych plików ( uszkody pendrive raczej nie możliwe ponieważ całkiem nie dawno wrócił z serwisu ) naprawdę nie wiem jak sobie z tym poradzić. Z góry dzieki i czekam na odpowiedz Edytowane 13 Lutego 2010 przez Rikki NIE LINKUJ TAK CIĘŻKICH ZDJĘĆ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danzel4711 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 błąd CRC i uszkodzone archiwum więc raczej tu nic nie pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Archiwum uszkodzone, i na przyszłość dawaj tylko interesujący obszar, bo nikogo nie interesuje to, jakie twoi znajomi mają opisy na gg. Jest taka magiczna kombinacja klawiszy: Alt + Print screen, która robi zrzut tylko aktywnego okna. EDIT: nie zrozumiałeś przekazu... nie chodziło mi o to, że tam było gg widać. miałem na myśli niepotrzebne marnowanie łącza i czasu na ściąganie całego obrazka, jak tylko małe okienko na środku jest potrzebne... Edytowane 13 Lutego 2010 przez Mhrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Sprawa jest dosyć prosta ;). Skopiuj grę z pendrive na inny (100% sprawny) komputer. Spakuj folder do pojedynczego pliku. Oblicz sumę kontrolną owego pliku (md5, sha-1, whatever). Skopiuj spakowany plik na pendrive. Skopiuj archiwum na twojego kompa. Oblicz sumę kontrolną i porównaj z tą obliczoną na innym kompie. Jeżeli sumy się nie będą zgadzać to na 98% masz uszkodzony RAM. Edytowane 13 Lutego 2010 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extraplay Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Dj_AnT napisał(a): Sprawa jest dosyć prosta ;). Skopiuj grę z pendrive na inny (100% sprawny) komputer. Spakuj folder do pojedynczego pliku. Oblicz sumę kontrolną owego pliku (md5, sha-1, whatever). Skopiuj spakowany plik na pendrive. Skopiuj archiwum na twojego kompa. Oblicz sumę kontrolną i porównaj z tą obliczoną na innym kompie. Jeżeli sumy się nie będą zgadzać to na 98% masz uszkodzony RAM. To wydaje mi sie najbardziej prawdopodobne gdyż gra u kumpla działa w 100% bez problemu . Ale tak jak napisałem wcześniej że nie jestem do końca pewny ponieważ to jest jedyna jak do tej pory gra która ukazuje mi właśnie ten problem . Wykonam memtest pamieci zobaczymy co pokaże Mhrok napisał(a): Archiwum uszkodzone, i na przyszłość dawaj tylko interesujący obszar, bo nikogo nie interesuje to, jakie twoi znajomi mają opisy na gg. Jest taka magiczna kombinacja klawiszy: Alt + Print screen, która robi zrzut tylko aktywnego okna. Moim zdaniem czepiasz się szczegółów nie musisz wcale oglądać opisów moich znajomych . Nie jestem tu po to żeby się kłócić więc edytowałem posta i problem który tak cie nurtował został zlikwidowany i wszyscy jesteśmy zadowoleni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...