dery96 Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam otóź ostatnio kupiłem sobie Grę Call Of Duty 5 World At War. Instalacja została zakończona uruchamiam grę i czarny ekran z dźwiękiem Doszedłem do tego że jest to wina karty graficznej otóź mam kartę zintegrowaną + "Medion Radeon X740xl" podpiołem sobie z 2 kompa kartę. "Geforce 7300 Gs" Śmiga cod6 działa. Ten geforce jest o wiele słabszy ponieważ testowałem to na cod4 kiedy z geforce mam 50 fps a z radeonem mam 250 fps. Zastanawiam się czy można jakoś ustawić aby ta gra chodzila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 To może być wina tego że ten radek nie ma PS 3.0 tylko wersję 2.0b . A 7300GS mimo że słabszy ma już PS 3.0 , dlatego COD6 się uruchamia na nim a na radku nie - X740XL to mutacja zwykłego X700 . Cała seria Xxxx miała PS 2.0b , dobiero X1xxx miały PS 3.0 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...