wierch Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Mam taki problem Klawiatura bezprzewodowa Genius LuxeMate 810 Media Cruiser Jak w menadzerze urządzeń ustawie zeby klawiatura jak i mysz nie wznawiała pracy komputera to jest ok ale wtedy nie mogę włączyć kompa za pomocą klawiatury. Sterowników do niej nie ma bo to klawiatura coś ala mediacenter Może macie jakies rady jak to ugryść Sprawdzałem na dwóch komputerach i jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Widocznie odbiornik odbiera jakieś sygnały, które wznawiają pracę PC. Nie masz przypadkiem koło komputera telefonu albo czegoś podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 No raczej nie bo wyjąłem z klawiatury baterie i komputer [przestał sie sam właczac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...