dawidbdg Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam. Chcę założyć cyfre+, ale oczywiście chciałbym mieć ją na wszystkich tv w mieszkaniu. Do tej pory miałem kablówkę, więc domyślam się dostane talerz i dekoder. Jaki jeszcze muszę mieć sprzęt (ile on mniej więcej kosztuje) aby móc rozgałęzić sygnał na 4 telewizory? Jak już pisałem jestem wychowany na kablówce, więc prosiłbym o opis jak dla pierwszoklasisty. Z góry dzięki. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwko123 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 jeśli chcesz podzielić cyfre na kilka telewizorów to musisz kupić odpowiedni spliter, dzięki niemu będziesz mógł oglądać niezależnie programy na paru tv. tylko każdy tv musi mieć swój tuner, a także musi być podłączony pod oddzielny konwerter na talerzu(są takie nawet specjalne dual). chyba, że masz więcej anten. mnóstwo ofert ze spliterami znajdziesz na alledrogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Jest opcja w cyfrze na dwa niezależne TV, multiroom to się zwie ale czy jest na 4 to musiał byś się dowiedzieć o dealera C+ BTW chyba nie ten dział ;] Edytowane 18 Lutego 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 scharing, czyli pod każdy telewizor musi być osobny tuner... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 (edytowane) Jak już to sharing i proponował bym zmienić forum bo tu raczej dyskusja na ten temat nie potrwa zbyt długo Edytowane 18 Lutego 2010 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shoxeh Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Jest opcja w cyfrze na dwa niezależne TV, multiroom to się zwie ale czy jest na 4 to musiał byś się dowiedzieć o dealera C+ BTW chyba nie ten dział ;] Opcja multiroom jest możliwa tylko przy najwyższym abonamencie, czyli 150zł miesięcznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...