DmL Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 witam znaccie moze jakies sklepy elektroniczne w wawie ? prosze o adresy :) bo u mnie na wiosce to nawet ukladu max3232 nie moge kupic... peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 z tych najwiekszych : wolumen (w niedziele i w sobote), przejscie podziemne obok GUS, i od cholery mniejszych sklepikow do znalezienia w http://www.google.pl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Może sklep internetowy: http://seguro.home.pl/main.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 oj czuje ze zaraz wparuje tu jakis admin z chamskim gifem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 moze na gieldzie znajdziesz to czego szukasz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 gielda elektroniczna w podziemiach........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 :lol: a ja nie miesszkam w wawie i nie mam problemow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 :lol: a ja nie miesszkam w wawie i nie mam problemow :lol:a ja mieszkam i problemow tez nie mam, tylko ze niektorzy sa leniwi i maja ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...