Lukas1918 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam wygląd mojego xp mi się znudził to pobrałem motyw windowsa vista wszystko fajnie lecz jest jeden problem mam jakieś dziwne kolory ustawione mam 32 bit...sami zobaczcie: http://img294.imageshack.us/img294/1066/beztytuusy.png Cpuid kolor powinien być bardziej biały a ten błękity powinien być bardzo niebieski na dole po prawej ten głośniczek powinien być pomarańczowy a jest biało zielony...da radę coś ustawić żeby tak nie było? czy będę zmuszony odinstalwoać ten motyw ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Cóż, wygląda na to, że ten motyw był tak ustawiony. Możesz spróbować na chwilę wrócić do starego motywu i ponownie ustawić ten oraz zmienić głębię kolorów na 16bit i z powrotem na 32bity, a później restart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas1918 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Próbowałem kolory zmieniać z 16 na 32 ale nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Więc wychodzi na to, że taka już "uroda" tej skórki. Prawda taka, że screen'y przeważnie pokazują coś lekko odbiegającego od danego produktu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...