Donay Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Witam planuję zakup Monitora pod moją świeżo nabytą Playstation 3 :rolleyes: Mam malutki pokój dlatego rozmiar na jaki padło to 19' lub 20' Oczywiście chce odpalić wszystko w cyfrowej jakość HD 720P dlatego musi posiadać złącze DVI z HDCP,by podłączyć go za pomocą przelotki Hdmi-Dvi.Nie mam za dużych funduszy dlatego do dyspozycji jest 200-300zl no może troszkę więcej jeżeli będzie warto dołożyć. Monitor ma być używany,jest duży wybór na allegro,pełno aukcji i nie wiem co wybrać :unsure: Proszę o pomoc najlepiej linki do aukcji,którymi warto się zainteresować(zalicytować lub Kup teraz) Z góry dziękuje za pomoc,będę oczywiście nagradzał punktami reputacji,Pozdrawiam. :wink: Edytowane 22 Lutego 2010 przez Donay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 podejrzewam że w tej cenie monitora z DVI nie znajdziesz...chyba że używany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...