KitKat Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 Tym razem nie instalowałem Napoleona z płyt, tylko ściągnąłem przez Steama. Niestety stale to samo! Nie mam już sił. Napisałem kilka dni temu do CDProjekt i Steama. Ci pierwsi nie dziwię się, że jeszcze nie odpowiedzieli, bo mamy święto narodowe, ale Steam by w sumie mógł tym razem nie olać klienta. Komuś się jeszcze pomysły nie skończyły? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2010 (edytowane) Bios na default, orthos + goldmemory? Moze reinstalka windowsa? Edytowane 3 Maja 2010 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) Odkręcę go dzisiaj do 2,8 GHz. Ostatni test Prime95 i memtest przechodził bezbłędnie. Jeżeli już, to musiało się coś ostatnio skopać. Reinstalka to ostateczność. ;) // EDIT: Odkręciłem procesor do 2,8 GHz i napięcia ok. 1,26 V. Problem nadal występuje. Po kilku dniach oczekiwania pomoc techniczna zaproponowała mi uruchomienie gry poprzez plik Napoleon.exe. ;) Tym razem wypunktowałem im, ile rzeczy dokładnie zrobiłem. Oooj, coś się długa sprawa zaczyna. :D Edytowane 4 Maja 2010 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) Wybaczcie post pod postem, ale minęło parę dni. :) Próbowałem 100 rzeczy, nic nie pomogło. Zrobiłem formata i teraz gra ruszyła. ;) Dzięki wszystkim za pomoc! KitKat Edytowane 8 Maja 2010 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...