KWS89 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) Witam! Piszę, bo poszukuję. Więc do rzeczy- potrzebuję laptopa 13cali Wymagania: -dwurdzeniówka(podstawowa obróbka grafiki) -grafika inna od zintegrowanej, ale od biedy przeżyję (najlepiej coś, ze sprzętowym wsparciem do 1080i) -13/14cali(większy się nie zmieści do plecaka fotograficznego) -"wygodna klawiatura" (w cudzysłowie bo w 13calowym liczydle nie uświadczymy raczej wygodnej...) -wifi, bluetooth, przynajmniej dwa USB -wyjście HDMI jest mile widziane, ale nie musi być koniecznie na stanie- wystarczy DVI/D-SUB- mam 23' lcd do pracy na zewnętrznym, czasami projektor. I najważniejsze- solidna obudowa(tworzywa sztuczne, mile widziane aluminium), bo obecny VBI po trzech latach zaczął mi się wycierać, a górna pokrywa łamać przy zawiasach... Kwestia pt. dysk jest nieważna- i tak zmienię na większy. :wink: Sprzęt ma być nowy. A moją uwagę przykuł nowy Sony Vaio Z na Core I5 z GF330GT, czy jakoś tak. Za to cena jest wciąż nieznana... I zapewne będzie kosmiczna.... Pozdrawiam! PS. Zapomniałem o cenie- przedział 2-5tyś jest jak najbardziej akceptowalny. Do pracy będę się pakował w stacjonarkę. Edytowane 24 Lutego 2010 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...