ate90 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 zainstalowałem stery do dzwieku dobre nie mowcie zebym sprawdzil i ze zdziwieniem zobaczylem ze nie ma opcji do mikrofonu kompletnie zadnych ! nie mam opcji opcje zaawansowane i wzmocnienie +20 DB . da sie to jakos zmienić ? czy po prostu mam taką karte zintegrowaną :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Widocznie takie uroki karty/sterowników. W regulacji głośności jak mniemam masz regulacje do mikrofonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ate90 Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 nie moge kliknac np w zaawansowane w mikrofonie, dodać mu +20db zawsze jest taka opcja, ani nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...