Kazektr Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Witam. Nie mogę zwiększyć FSB (praca synchroniczna z Ram) bardziej niż 143MHz* ponieważ wyskakuje blue screen z różnymi komunikatami błedu (raz jest taki bład raz jest taki) * 140MHz - praca stabilna 141 - 143MHz - uruchamia się ale niestabilny zawiechy itp 144 i więcj - podczas uruchomiania się windy blue screen Pomyślałęm o zwiększeniu napięć ale mój bios Phoenix pozwala wybrac jedynie poziomy niski normalny i wysoki i gdy biorę na wysoki nie ma żadnej różnicy w stabilności Teraz przedźmy do tego co mam w puszce czyli raport z everest'a http://pokazywarka.pl/vh1aou/ Mam nadzieję, że ktoś spróbuje pomóc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2010 Niestety, ale na tym procku nie pokręcisz za wysoko. Nie nadają się do podkręcania. Też miałem w kompie Athlona 2400+. Podobnie jak u ciebie gdy dałem na 140 to wieszał się. Nie mógł wydusić z siebie nawet 100mhz <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...