Gizeh Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Wydzwania do mnie ostatnio agent z Tele2 z propozycją przejścia na ich usługi telefoniczne zamiast tpsy. Zobaczyłem cennik, mają zniżki a ja często korzystam z rozmów zagranicznych i międzymiastowych. Macie jakieś doświadczenia z korzystania z usług Tele2 do rozmów telefonicznych? Bo wiem, że ich usługi internetowe nierzadko są do [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Niech zgadnę, wpisaes [gluteus maximus]? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja tam sie nie znam....... ale jak sa tansi to ja bym sie przezucil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Mam net od tele2 i jest ok... :) :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Mam net od tele2 i jest ok... :) :twisted: 8)Ja też od ok. pół roku i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Na jakich warunkach jest net od tele2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Na jakich warunkach jest net od tele2 ? (Radiowy) Stawiają Ci antenę. 512/512 w cenie około 350 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 350 zl instalka, czy abonament??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Tutaj jest więcej informacji: http://www.tele2.pl/index.php?section=internet_ind oraz http://www.tele2.pl/index.php?section=inte...ernet_firmy#bus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...