kazaSzek Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Witam, chciałbym kupić dobry komputer(praktycznie do gier) dobry procek i karta graficzna cena do 2000zl. Proszę was o pomoc, jakieś sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Przeglądałeś zestawy? Zestawy Na Marzec I Porady. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Edytowane 8 Marca 2010 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazaSzek Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 dzięki szpachl2 po oglądałem ale szukam coś innego (nie znalazłem tam takiego zestawu jaki by mi odpowiadał). Proszę dajcie jeszcze jakieś propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Ciężko przejrzeć inne tematy? Procesor : AMD Phenom II X4 925 - 499 zł Płyta Główna : ASRock M3A770DE - 230 zł RAM : GoodRam 2GB 1600MHz - 180 zł Zasilacz: Corsair 400W - 199 zł HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3 - 189 zł Napęd : Samsung SH-223C SATA - 99 zł Obudowa: CM Elite - 159 zł Do tego jakiś HD5770. Z czasem dołóż 2GB ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 dzięki szpachl2 po oglądałem ale szukam coś innego (nie znalazłem tam takiego zestawu jaki by mi odpowiadał). Proszę dajcie jeszcze jakieś propozycje. To może określ bliżej swoje preferencje. Napisz który zestaw jest najbliższy Twemu sercu i co Ci w nim nie pasuje. Dziś nie obchodzimy święta spamera aby użytkownicy podawali Ci zestawy, Ty będziesz je kwitował: nie podoba mi się, proszę o inne propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazaSzek Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 spokojnie, jak na początku napisałem dobra grafika i procesor, dysk twardy 500GB nie potrzebny mi aż taki duży i dobry CD-ROM potrzebuje (cichy, czyta za każdym razem). Nie jestem jakiś dobry w składaniu jednostki centralnej więc napisałem ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 (edytowane) Ten dysk jest trochę szybszy od innych. Dyski 500GB są nie dużo droższe od mniejszych dysków. Edytowane 9 Marca 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Dysk jest 500GB bo jest niewiele droższy od 160GB a nieporównywalnie szybszy. Jest to jedno talerzowy dysk. Tak naprawdę to dyski są najwolniejszym ogniwem obecnych komputerów. Dlatego polecany jest ten dysk, aby najsłabsze ogniwo było możliwie najwydajniejsze. Jeśli wiesz jaki chcesz napęd CD-ROM to po czytaj o napędach. Obecnie stosuje się jednak napędy DVD-RW. Można poczytać testy czy odpowiednie tematy i ustalić który spełni Twoje wymagania. Pewnie każdy nowy napęd będzie czytał wszystko co da się przeczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazaSzek Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 a rozumiem okey dziękuje za wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...