Gość Soker Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Podkreciłem proca ktorego mam poniżej w konfigu metodą "RED STORM OVERCLOCKING" z ciekawosci ile wyciagnie i wyciagnoł z 1200mhz na 1264mhz ! ale i temp. podwyżyla sie znacząco z 45C (zazwyczaj) na 49-54C ! te 64mhz mnie nie zbawi chce jak najpredzej to odkrecic :) puki proc się jescze nie gotuje Przepraszam Adminów i Modów za ten temat potem go bedzie mozna skasować gdy odczytam jak ktos mi odpisze ponieważ niemoge przeszukiwać forum za takim tematem bo ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa tylko na 15min jesli chodzi dłurzej jest źle ! :( a młodsza siostra jechała dziś na nim ponad 3godziny !! :x -=Edycja=- Dodam że mam biosa "Phoenix" (Q11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 clear cmos może pomóc. czyli albo zworką albo przy starcie komputera trzymać insert to się ustawienia powinny wycxzyścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Hmm? Próbowałem z Insertem wyskoczyło tylko Menu Windows XP a zworkami nie lubie sie bawić na swoim kompie (mam z tego przykre doświadczenia) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 wejdz do biosu w frequency/voltage control znajdz CPU Host/PCI Clock ustaw na default i masz odkreconego proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 wejdz do biosu w frequency/voltage control znajdz CPU Host/PCI Clock ustaw na default i masz odkreconego proca Należą się podziekowania odkrecił sie ten stary rzęch wreszcie :wink: "CO JA BYM ZROBIŁ BEZ FORUM.TWEAK.PL" ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 LOL stary, LOL!!! :lol: :lol: :lol: Przecież CPU clock masz tuż pod redstormem w biosie :lol: Dawno się tak nie uśmiałem. Jak się nie wie co, to się nic nie robi! :D ROTFL :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 LOL stary, LOL!!! :lol: :lol: :lol: Przecież CPU clock masz tuż pod redstormem w biosie :lol: Dawno się tak nie uśmiałem. Jak się nie wie co, to się nic nie robi! :D ROTFL :D Jedni dopiero się uczą o tym a drudzy juz są w tym obeznani więc niewiem dlaczego ci do smiechu! Wyobraź sobie że też myslałem o tym ale potem bałem się to odznaczyc bo przy okazji nie chciałem miec kompa zj***nego a robiłem to pierwszy raz RED STROMEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 LOL stary, LOL!!! :lol: :lol: :lol: Przecież CPU clock masz tuż pod redstormem w biosie :lol: Dawno się tak nie uśmiałem. Jak się nie wie co, to się nic nie robi! :D ROTFL :D Jedni dopiero się uczą o tym a drudzy juz są w tym obeznani więc niewiem dlaczego ci do smiechu! Wyobraź sobie że też myslałem o tym ale potem bałem się to odznaczyc bo przy okazji nie chciałem miec kompa zj***nego a robiłem to pierwszy raz RED STROMEM Bo tylko normalni overclockerzy czytaja kurna instrukcje od plyty i wiedza dobrze co w biosie piszczy, a jak nie wiesz do czego sluzy jakas opcja to po kiego wala ja zmieniasz? BIG :lol: Najpierw poczytaj MANUALA RTFM!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 najpierw poczytaj faq kazdy kiedys zaczynal ale ci co poczytali poradniki dla poczatkujacych nie mieli z tym zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Jedni dopiero się uczą o tym a drudzy juz są w tym obeznani więc niewiem dlaczego ci do smiechu! Wyobraź sobie że też myslałem o tym ale potem bałem się to odznaczyc bo przy okazji nie chciałem miec kompa zj***nego a robiłem to pierwszy raz RED STROMEM Nie no stary, OK, od czegoś trzeba zacząć. Tylko jak się nie ma pojęcia, co się robi, to zaczyna się od manuala, jak napisał Ci Spider. Trzeba było poczytać, co robi RedStorm, to wiedziałbyś jak to odwrócić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Jedni dopiero się uczą o tym a drudzy juz są w tym obeznani więc niewiem dlaczego ci do smiechu! Wyobraź sobie że też myslałem o tym ale potem bałem się to odznaczyc bo przy okazji nie chciałem miec kompa zj***nego a robiłem to pierwszy raz RED STROMEM Nie no stary, OK, od czegoś trzeba zacząć. Tylko jak się nie ma pojęcia, co się robi, to zaczyna się od manuala, jak napisał Ci Spider. Trzeba było poczytać, co robi RedStorm, to wiedziałbyś jak to odwrócić :lol: Jak juz pisalem trzeba Read The Fucking Manual :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...