zawias Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Siema! Dziś postanowiłem odpalić starego kompa. Podłączyłem wszystkie kabelki podłączm do listwy, włączam listwę, a tu nic, nie odpala się. Nie słychać żadnych dzwięków. Czego to może być wina? zasiłki czy płyty głównej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 ja dzisaj spalilem zasilke i mialem ten sam objaw nic niestawalo wiec stawiam na zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 eeej...a skad my to mamy ku**** wiedziec?? tak sie tego nie da stwierdzic i smiesza mnie ludzie, ktorzy prubuja :lol: podlacz inny zasilacz/mobo i bedziesz wiedzial :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Siema! Dziś postanowiłem odpalić starego kompa. Podłączyłem wszystkie kabelki podłączm do listwy, włączam listwę, a tu nic, nie odpala się. Nie słychać żadnych dzwięków. Czego to może być wina? zasiłki czy płyty głównej? :D A podlaczyles listwe do sieci? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Siema! Dziś postanowiłem odpalić starego kompa. Podłączyłem wszystkie kabelki podłączm do listwy, włączam listwę, a tu nic, nie odpala się. Nie słychać żadnych dzwięków. Czego to może być wina? zasiłki czy płyty głównej? :D A podlaczyles listwe do sieci? :D Jak listwa jest na radio to nie trzeba :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Siema! Dziś postanowiłem odpalić starego kompa. Podłączyłem wszystkie kabelki podłączm do listwy, włączam listwę, a tu nic, nie odpala się. Nie słychać żadnych dzwięków. Czego to może być wina? zasiłki czy płyty głównej? :D A podlaczyles listwe do sieci? :D Jak listwa jest na radio to nie trzeba :lol: :lol: :lol: Ach ci koreancy, czego to nie wymysla :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 starego jak starego at? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 np jak proc padnie to tesz nic niedrgnie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 np jak proc padnie to tesz nic niedrgnie:)a gdzie tam! zasilacz rusza a wiatrak od proca kręci się aż miło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 no ja mialem ze niedrgnol tak jak z kobietami nigdy niewiadomo...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 ja dzisaj spalilem zasilke i mialem ten sam objaw nic niestawalo wiec stawiam na zasilacz powachaj zasilacz to bedziesz wiedział :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...