yankees Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 (edytowane) Zrobilem troche zmian w moim PC mianowicie: Plyta glowna- GIGABYTE GA-K8N51GMF Procesor- AMD Sempron 3000+ 1.81 Ghz Kata graficzna- NVIDIA® GeForce 6100 (256 mB) Ram - 512 DDR400 zasilacz- 350ATX -wymienilem ram na 1 gb 2x 512 -zmienilaem karte graficzna na Palit giforce 7600GS Sonic z chlodzeniem Pentagram Freezone XC-70 Cu+ -Procka podkrecilem do 2.2 A Zasilacz zostal ten stary FELL-350ATX,i nie wiem teraz czy udzwignie to ,chociaz z wymiana bedzie ciezko bo narazie nie mam funduszy,co radzicie? Edytowane 12 Marca 2010 przez yankees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Wymien na coś markowego... Duzo nie kosztuje a jak smakuje : Delta 350W To samo co Delta tyle ze od Enlight ( i ciut tanszy )( bo to bebechy Delty ) Enlight 350W Pradu nie zabraknie jak bedziesz chciał mocniejszego proca wsadzic... A jak chesz potfora za małe pieniadze ( klient nie wie ze sprzedaje huntkeya ) LC POWER 550W Nie mylić z LC(linkworld) LC power ma bebechy od huntkeya..... Edytowane 13 Marca 2010 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sosna24 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) A jak chesz potfora za małe pieniadze ( klient nie wie ze sprzedaje huntkeya ) LC POWER 550W Nie mylić z LC(linkworld) LC power ma bebechy od huntkeya..... huntkey to ma być argument in plus? na hardwaresecrets testowali bodajże 7 zasilaczy huntkeya - z czego 6 z nich nie było w stanie dostarczyć tabliczkowej mocy, a już nie pamiętam ile z nich "wybuchło" przy takiej próbie. Do tego huntkeyowi sie nie podobały testy i chcieli ZAPŁACIĆ za ich usunięcie (ktoś nie wierzy? ---> hardwaresecrets.com) Przestańcie gloryfikować huntkeya, to że czasem ich zasilacz 'podziała' pare lat przy połowie nominalnego obciążenia (tak jak każdy inny zasilacz z czarnej listy) to jeszcze nie jest argument. Edytowane 14 Marca 2010 przez sosna24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) Pierwsza delta to 7 letni egzemplarz. Zasilacz ,jaki Najlepszy ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Można poszukać czegoś z 2007-08. Tak na szybko. Przestańcie gloryfikować huntkeya, to że czasem ich zasilacz 'podziała' parę lat przy połowie nominalnego obciążenia (tak jak każdy inny zasilacz z czarnej listy) to jeszcze nie jest argument.Gdyby to była prawda to nie było by tak źle ;) Ja doświadczenia z huntkeyami nie mam żadnego, ale pamietam swego czasu furorę robił hk 350 ap i ciągnął raczej więcej niż na tabliczce. Edytowane 14 Marca 2010 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 U mnie podobny zestaw chodzi na delcie 300W MB-B. Zamiast 7600 miałem 6600 ale 6600 więcej prądu bierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...