maxrz Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 Witam Mam Toshiba L550-149 a problem wygląda tak ,że uszkodzeniu uległa płyta którą zrobiłem z Windows7 x64bit. Zainstalowany został system Windows7 toshiba 32bit z płyty która jest na wyposażeniu.Problem polega na tym ,że nie mogę zrobić następnej kopi Win x64 który był pre instalowany na dysku ,bo chyba przy instalacji Win32 partycja została nadpisana.Toshiba chyba nie przewidziała takiej sytuacji . Proszę o odpowiedź co z tym zrobić.Może ktoś ma taki model proszę o kontakt.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Toshiba przewidziała taką sytuację. Stąd miałeś w autostarcie systemu oraz w instrukcji informacje aby sobie zrobić natychmiast po zakupie laptopa kopię systemu. Jeżeli się nie czyta instrukcji to później jest zonk. Pozostaje szukać na necie (czasem na jakiś torrentach widziałem recovery) albo pisać do Toshiby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noteo Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Zgadzam sie z przedmówca,zaraz po kupnie laptopa powinieneś zrobic sobie kopię recovery na płycie. Teraz powinieneś udac się do punktu Toshiby,nie ściągaj pirackich systemów,to ostateczne rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...