gevrey Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 mam P42.0 northwood jaki załozyc wentylator zeby był wydajny i cichy cena niegra roli chciałem zalozyc zelman cnps 7000 cu ale na takiej wsi jak szczecin niemoge go nigdzie dostac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 to zamow go w jakims sklepie netowym - skoro jestes w stanie wydac tyle kasy na cooler to te kilkanascie zl za przesylke chyba roznicy nie zrobia :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Ja powiem jedno: Nie wiem jaki, ale: *Duża średnica wiatraka (wydajny) *Małe obroty wiatraka (cichy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 SZUKAJ! Do P4 polecam Zalmana z serii 7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 SZUKAJ! Do P4 polecam Zalmana z serii 7000 Kurde, ja też, ale nie każdemu wejdzie do budy :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...