dawidof Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Problem polega na tym że nagrywarka przestała czytać płyty DVD, gdy włoże do napędu płytę stacja zmienia swoją nazwę z DVD RAM na CD. Niedawno instalowałem na nowo swojego xp, pozatym w serwisie aktualizowali mi bios na płycie ASUS. Sprawdzałem taśmę czyściłem optykę. PROSZĘ O RADĘ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 kup nową....nagrywarki to nie jest wieczny sprzet - padaja jak muchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidof Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Pół roku temu wymienili mi na nową w ramach gwarancji, myśłem raczej że to wina sterowników czy czegoś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 sciagnij jakiegos linuxa live i zobacz czy na nim tez sa takie cyrki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidof Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 linux live zajmuje 1.61 GB, z tego co czytałem (bo mam o tym blade pojęcie) to uruchamia się z płyty dvd której przecież nie mogę sobie nagrać bo sprzęt przestał taki format obsługiwać. Może ktoś miał podobny problem. Szlak mnie trafia z tą nagrywarką. Mam drugą taką w przeciągu dwuch lat. Czy to faktycznie takie buble że trzeba to wymieniać co pół roku!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Download Ubuntu | Ubuntu zreszta wiekszaosc distro live ma mniej niz 700 mega po drugie linux ubuntu pendrive - Szukaj w Google chyba masz jakiegos pena :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidof Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 No faktycznie mam pendrive 2 gb, dzięki z przypomnienie, problem w tym że nie wiem jak się do tego zabrać, będę bardzo wdzięczny za pomoc ewentualnie proszę o link gdzie będzie opisane jak odpalić takiego linuxa live z pena i jak póżniej sprawdzić czy działa nagrywarka bo jak na razie gdy włącze płytę dvd komputer przestaje reagować "budzi"się dopiero jak otworzę szufladę w napędzie, może faktycznie szlag ją trafił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...