kaju Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Witam.Mam pewien problem.Przegrywając jeden z filmów na pendriva,zmniejszyła mi się ilość pamięci.Z 8gb dostępnych mam teraz 1,9gb.Żadne formatowanie nic nie daje.Pamięć jest firmy A-Data pd-7 8gb.Zakupiłem ją w sirius.pl który ogłosił upadłość.Macie jakieś ciekawe pomysły jak przywrócić poprzednia pamięć,lub gdzie mam zgłosić gwarancje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 Spróbuj go wyczyścić do zera a potem sformatować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Nie posiadam linuxa i nie znam nikogo kto by go miał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenthin Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 To żaden problem. Ściągasz jakąś dystrybucję LiveCD, nagrywasz na płytę i uruchamiasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...