Krajesu Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Mobo P5B CPU E2200 GPU 8500GT Przy tej konfiguracji, po włączeniu komputera po 5minutach przeglądania www, pojawiła się "pixeloza" (jest ona nawet widoczna w biosie), komputer nie chcę sie zaladowac do pulpitu, natomiast włącza się w trybie awaryjnym. Moja diagnoza to uszkodzona karta graficzna. Jak sadzicie co jest nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 1. Padła grafika 2. Przegrzewa się grafika (np zatarty wentylator) 3. Kiszka nie zasilacz próbuje zasilać sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajesu Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Ok więc jaka modyfikacja byłaby najlepsza pod ten zestaw ? Jaki zasilacz (no name) i kartę graficzną kupić ? Cena do 600 zł (najlepiej nvidię) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrowq Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Sprawdź czy to na pewno wadliwa grafika, zmierz napięcia na zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajesu Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Tak czy siak on sie juz napalil na nowe częsci. Gainward GeForce GTS 250 512MB DDR3 /256bit/ HDMI DVI [426018336-0056] - 399zł : Esc.pl bequiet! PurePower L7 430W [(BN105) 80+] - 199zł : Esc.pl Rowne 600zł. A np taki zestaw ? Tylko nie wiem czy to wszystko bedzie pasowało do P5B Asusa i obudowy coś ala "Advanced case by Tracer" xD Jest to zwykla midi tower, a mobo ma tez odpowiednie zlacza, takze raczej nie powinno byc problemów. Procesor i mobo jak bedzie mial pieniadze to wymieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...