Skocz do zawartości
fireblade3

!!!!!!!!!!!!!BARTEZJUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

No wiec na wstepie przepraszam bardzo moderatorow ktorych ten post moze zdenerwowac ale chcialbym zwrocic uwage na zachowanie wobec mnie pana ktory wymieniony zostal w tytule....

Wiec w zeszlym tygodniu na poczatku umowilem sie z owym panem ze wysle mi za pobraniem pewne cd'ki no i po uzgodnieniu faktow mial to zrobic nastepnego dnia... Jak sie okazalo rzekomo zrobil to dzien pozniej (dal koledze do wyslania) ale jak wiadomo poczta polska ostatrnio uwija sie z przesylkami i juz dawno by doszla gdyby ZOASTALA WYSLANA!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ale to mialo byc do mnie??????????????????????????????????To mialo byc gta vc do wiadomosci a zamowilem je z powodu niskiego transweru przy sciaganiu bo chcialem sobie poggrac przed wyazdem ale ciec mnie przerobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak jakies aluzje o neo_x na solo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabiore głos -bo wisze ze o mnie chodzi

zaproponowałem ci pomoc-mam po prostu kumpla który sie tym zajmuje-podałem mu twoje namiary itp-tzn. przekazałem sprawe

dalej i od jej dalszego biegu umywam ręce

a teraz ty zakładasz topic -wrrrr ,ale trzeba byc <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzem-idz poskarz sie mamusi i przytul do misia-bo ktos miał cos wysłac a nie wysłał

tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie-chce pomocy (jak widac z której nic niestety nie wyszło) a koles zakłada topic!!!??? dzisas ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale bartezjusz-widac, ze to jakis dres/pozer, a napewno prymityw ;)

nie dosc, ze cie opier***, bo przeciez kuwa nie dal ci za to kasy, wiec czego on kuwa chce...i jeszcze kuwa topic o tym zaklada :lol:

mjhaaaa

kurna mac piekny text

Jak jakies aluzje o neo_x na solo

chyba za duzo tych solo w twoim nedznym zyciu....cos ci sie w glowce poprzewracalo...hlip hlip :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry ale to mialo byc do mnie??????????????????????????????????To mialo byc gta vc do wiadomosci a zamowilem je z powodu niskiego transweru przy sciaganiu bo chcialem sobie poggrac przed wyazdem ale ciec mnie przerobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak jakies aluzje o neo_x na solo

LOL jestes i tyle :) napisz mi na priva to jakos Ci wysle to gta vc i bedzie spokuj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ejo ludzie umawiam sie z nim i nie ma mowy o zadnym cos ze kumpel wysyla on ma wyslac i juz i nie chodzi o skarzenie sie bo olac walone plytki tylko o kompetencje czlowieka <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> okazal sie debilem i hamem po prostu..... A tu jeszcze widze ze buraki sie wstawiaja za takim cieciem...(neo thx dam se rade).... Ejo a on jest smieszny wrecz jeszcze jakies teksty ze nie zyczy sobie takich postow co mnie to...Ja nie zycze sobie zeby mnie ktos przerabial...A co do pisania na priva to wyslalem mu tez ale ja chce pokazac ludziom ze tu jest taki ciec i zeby sie z nim w interesy nie wdawali!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ale czlowieku mialem wyjazd no i zaczalem ssac vc ale jak zauwazylem ze moze mi nie zostac zbyt wiele czasu na granie to poprosilem jakiegos chetnego ktory by mi to wyslal.... Bartezjusz sie zgodzil i mial wyslac.... Zdazylem wrocic a ich nie ma... Nie chodzi o kase.....Ale wiedzial ze robie to tylko dla tego zeby zaoszczedzic na czasie i po prostu mnie ociol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na czas nnie na kase!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ale czlowieku mialem wyjazd no i zaczalem ssac vc ale jak zauwazylem ze moze mi nie zostac zbyt wiele czasu na granie to poprosilem jakiegos chetnego ktory by mi to wyslal.... Bartezjusz sie zgodzil i mial wyslac.... Zdazylem wrocic a ich nie ma... Nie chodzi o kase.....Ale wiedzial ze robie to tylko dla tego zeby zaoszczedzic na czasie i po prostu mnie ociol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na czas nnie na kase!!!!!!!!!

"Urzekła mnie twoja historia..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktury okazal sie debilem i hamem po prostu.....

sory ale nie moglem sie powstrzymac ;) :lol:

"Urzekła mnie twoja historia..." - ten text mnie rozbroil :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lool ja moge reczyc z bartezjuesza...,czlowieku ktos ci robi przysluge (co w tym po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym karju dosc rzadkie...) a tu jeszcze z takim farmazonem wsykakujesz i najezdzasz ostro... Idz na Policje zglosc sprawe moze zrobia sanki :D buahhahaha lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do sądu z tym  :lol:  :lol:  :lol:

raczej do Jerry Springer Show :lol:

a tak na serio to poco naglasniecie taka sprawe, dogadajcie sie miedzy soba, a nie zachowujsz sie jakby Cie wykiwal o jakąs wiekrzą kase....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ejo nie o to chodzi qwa on mi tak napomagal!!!!!!!!!! Wiecie co chodzi o to ze po ciul sie tego czepial skoro sam niemogl sprostac... Wykonal dla mnie taka przysluge i tak mi pomogl ze szkoda gadac a tu kolejne buraki sie za nim wstawiaja to tak jakby ktos pomagal ci zbierac truskawki na zasadzie ze tobie dawalby zgnile a dobre sam zarl!!!!!!!!!!! (no to ile kumpel ci odpala od plyki ??????????(pyt do bartezjusza)) pieniadze byly wrecz smieszne ale takimi dzis sie operuje w tym "biznesie"!!!!!!!!!!!! Za taka pomoc jaka on mi udzielil to ja.......Daruje se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brak mi słów lolku na twój umysł wielkosci stonki ziemniaczanej

wytłumaczyłem ci co i jak-ale widac do móżdźka wielkosci łebka od szpilki nie trafia

odpusc sobie juz bo robisz z siebie tylko posmiewisko

i na przyszłosc-skocz mi na wałek i się karnij kawałek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czlowieku co ci do tego czy ja robie z siebie posmiewisko... Odwal sie odemnie juz, bo mnie wqrwiles i styka wali mnie co masz teraz do mnie chcialem tylko powiedziec wszystkim jak mnie zalatwiels... ja myslalem ze moge se juz odpuscic temat a tu ni h... bo oczywiscie zdarzaja sie takie niekompetentne ciecie jak ty... A z takimi odzywkami to se do kolegi a nie do mnie .... Skocz se pobiegaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do wielkosci muzgu to skometuje... Moze nie naleze do najintelegintniejszej 100 ludzi na tej ziemi ale potrafie dostrzec idiotyzm czlowieka.........!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fireblade -widze za masz egzystencjalny problem ze sobą

miał ktos ci cos wysłac-nie wysłał i co sie kuwa stało????

bartzjusza znam i recze za niego jak za mało kogo-widocznie koles który miał wysłac nawali-zdarza sie

napisz synku do "Bravo Girl" ze nie umiesz sobie z własnym zyciem dac rady itp

doprawdy nie kumam po jaki kij zakładac taki topic -tylko idiota moze na to wpasc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uwazaj co mowisz/piszesz....

bo ja sobie nie zycze takich tekstow....

i zreszta nie bede na to pozwalal....

kurna...myslisz, ze wszystko kreci sie wokol ciebie?? :lol:

z tego co psizesz wynika, ze albo jestes palantem, albo prymitywem.... , ktory notabene mysli, ze wszystko mu sie nalezy :lol:

tak naprawde GOWNO ci sie nalezy.........

z takimi textami, to do kolegow na podworko, a nie na forum!

kurna mac.....hepi bylem, ze na koncert jutro jade, a tu mi pajac wyskakuje z textami....:lol:

Czlowieku co ci do tego czy ja robie z siebie posmiewisko... Odwal sie odemnie juz, bo mnie wqrwiles i styka wali mnie co masz teraz do mnie chcialem tylko powiedziec wszystkim jak mnie zalatwiels... ja myslalem ze moge se juz odpuscic temat a tu ni h... bo oczywiscie zdarzaja sie takie niekompetentne ciecie jak ty...

tak...to straszne....chcesz o tym porozmawiac??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co narta.... Co mnie obchodzi ze jego koles nawalil!!!!!!!!! Ja prosilem o pomoc on mi ja zaoferowal ale NIE BYLO MOWY O ZADNYM KOLESIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tu kolejne .......... sie za nim wstawiaja......... Jezeli jakies moderator to w ogole czyta to niech to zamknie bo widze ze ludzie tu nie dostrzegaja podstaw etyki w obcowaniu miedzy ludzmi (szkoda mi was)!!!!!!!!!!!!! (a coniektorzy ktorzy maja nad obrazeczkiem jakies masywny napis typu nalogowy uczestnik powinni sie wstydzic ze potepieaja kogos za to ze zwraca ludziom uwage na niekompetencje "kolegi" forumowicza!!!!!!!!!!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi