recover Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Witam chciałbym wiedzieć jaką kartę graficzną (tylko nvidia bo moja płyta niezbyt dobrze współpracuje z radkami - bynajmniej już musiałem wymieniać kiedyś grafe ati) jest sens kupić do mojego sprzętu, bo mam single core procesor więc i tak w najbardziej wymagające gry nie zagram, a zależy mi głównie na PES 2009, Counter-Strike: Source, Test Drive Unlimited etc. (więc nie najnowsze gierki. Chodzi mi okarty z tego sklepu bo w nim akurat robie większe zakupy - ebuyer Mój sprzęt : DFI LanParty nF4 series, AMD Athlon 64 FX-55, 4GB DDR RAM, 460W Cooler Master. Z góry dzięki za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Słaby procek masz , coś o wydajności 9600GSO/9600GT , samych 9600xxx tam nie ma , jest za to GT240 - trochę słabszy niż 9600GSO , może ci podpasuje , najlepiej wersja 512 MB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adonim85 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2010 Inno3D GT 240 512MB GDDR5 DVI VGA HDMI Out PCI-E Graphics Card With Free Street Fighter 4 And PowerDirector 8HE Download while stocks last - Ebuyer ZOTAC GT240 1GB SDDR3 DVI VGA HDMI Out PCI-E Graphics Card With Free Street Fighter 4 And PowerDirector 8HE Download while stocks last - Ebuyer Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 HDMI DVI DisplayPort PCI-E Graphics Card - Ebuyer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...