xtremesystems Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ktora bedzie lepsza pod high endowego kompa ta APC czy ten belkin paramety ma chyba lepsze belkin..a filtry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Weź tą, która Ci się bardziej podoba. IMO rola listw antyprzepięciowych jest nieco przeceniana - jaką kupisz i tak nie będzie to miało większego znaczenia dla stabilności i bezpieczeństwa kompa, zwłaszcza gdy wybierasz z produktów "topowych". Ja bym wziął Lestara LFT 2001 lub 2005 (widziałem jakieś testy w drukowanym magazynie, w których LFT 2001 wypadł nawet lepiej niż dużo droższa konkurencja) a za zaoszczędzoną gotówkę kupił coś do kompa albo litra wódki. Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja mam cos takiego i bardzo dobrze sie spisuje Philips SPN 8040 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja bym wziął Furutech TP-60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja bym wziął Furutech TP-60. to juz UPS sie bardziej oplaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...