DarkAslan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam, Wszystko było dobrze do momentu gdy zmieniłem kanał na tv, gdy chciałem wrócić na HDMI ukazywał się napis ,,brak sygnału" . Dziwne jest to ,że po przełączeniu kanału mogło coś się zepsuć. Próbowałem później podłączyć xboxa ale było to samo. Sprawdzałem na dwóch kablach hdmi i jest ten sam problem, wykrywa połączanie miedzy nimi ale ekranu nie ma. Właśnie teraz nie wiem co zrobić w tv samsung nie ma jako takich ustawień do hdmi. Może wy wiecie jak to można rozwiązać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jaki laptop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkAslan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Toshiba Satellite A500-13C sprawdzalem jeszcze na acer aspire 4810t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkAslan Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wyskakuje mi na laptopie takie coś: Podłaczony telewizor nie jest włączony do zasilania, jest w stanie oczekiwania lub nie obsługuje funkcji hdmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zresetuj telewizor funkcją FACTORY RESET. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...