DI3S3L Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 witam, mam pamieci g.skill trident low latency 1600mhz 6gb i mam problem z taktowaniem. widzialem jak ktos podkrecil je na 2100mhz 8-9-8-24 a ja nie moge ich nawet do 2000mhz podkrecic przy 9-9-9-27. prosze o porady i screeny. mam jeszcze jedna prosbe. moj kolega ma ocz platinum 1333mhz 2x2gb i chce wiedziec jakie sa ich mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DI3S3L Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 udalo mi sie je podkrecic do 2000mhz 9-9-9-30 na 1.65 ram i 1.50 vtt. jak bardzo moge jeszcze podniesc vtt zeby mi komp nie wylecial w powietrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A co Google nie dziala? Co do pamieci to nikt wrozka nie jest zeby wiedzial ile poleca, natomiast czemu sie nie kreca to albo dany zestaw wiecej po prostu nie poleci albo brak skilla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DI3S3L Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) google dziala i to bardzo dobrze. przeszukalem cale google (trzy dni siedzialem) ale nic nie znalazlem. co do braku skilla to raczej nie bo krece sprzety juz ze 2-3 lata. nie jestem najlepszy ale jakos sobie radze. jedno pytanko, jaki jest max vtt zeby komp sie nie spalil? jak bys umial czytac to bys sie doczytal ze koles je krecil do 2100 8-9-8-24. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez DI3S3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 google dziala i to bardzo dobrze. przeszukalem cale google (trzy dni siedzialem) ale nic nie znalazlem. co do braku skilla to raczej nie bo krece sprzety juz ze 2-3 lata. nie jestem najlepszy ale jakos sobie radze. jedno pytanko, jaki jest max vtt zeby komp sie nie spalil? jak bys umial czytac to bys sie doczytal ze koles je krecil do 2100 8-9-8-24. Co do umiejetnosci czytania, wez przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. Tym razem ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...