Skocz do zawartości
DI3S3L

G.Skill Trident Low Latency

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam pamieci g.skill trident low latency 1600mhz 6gb i mam problem z taktowaniem. widzialem jak ktos podkrecil je na 2100mhz 8-9-8-24 a ja nie moge ich nawet do 2000mhz podkrecic przy 9-9-9-27. prosze o porady i screeny.

mam jeszcze jedna prosbe. moj kolega ma ocz platinum 1333mhz 2x2gb i chce wiedziec jakie sa ich mozliwosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

google dziala i to bardzo dobrze. przeszukalem cale google (trzy dni siedzialem) ale nic nie znalazlem. co do braku skilla to raczej nie bo krece sprzety juz ze 2-3 lata. nie jestem najlepszy ale jakos sobie radze. jedno pytanko, jaki jest max vtt zeby komp sie nie spalil? jak bys umial czytac to bys sie doczytal ze koles je krecil do 2100 8-9-8-24.

Edytowane przez DI3S3L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

google dziala i to bardzo dobrze. przeszukalem cale google (trzy dni siedzialem) ale nic nie znalazlem. co do braku skilla to raczej nie bo krece sprzety juz ze 2-3 lata. nie jestem najlepszy ale jakos sobie radze. jedno pytanko, jaki jest max vtt zeby komp sie nie spalil? jak bys umial czytac to bys sie doczytal ze koles je krecil do 2100 8-9-8-24.

Co do umiejetnosci czytania, wez przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. Tym razem ze zrozumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi