Duelist Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Catalyst 10.5 beta? - Rage3D Discussion Area :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja już zdzieram z megauploadu :) czytając temat na rage3d zapowiada się naprawdę dobry driver Edit: lol już po zabawie nie instalują się na HD4830 dodatkowo teraz nie mogę zainstalować CCC bo niby jest a go niema nawet po ręcznym czyszczeniu rejestru :D pozamiatane :) Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja już zainstalowałem i nadal mam 10.3 a nie 10.5 w battlefield:bc2 zniknęły migoczące paski brawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 U mnie akurat przestały migać tekstury na nich. Zastanawia mnie wpis na twitterze jednego z twórców catalystów "I dont know where they took it from and all I can say is that I dont know what it is. I personally would never load it" :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Poradziłem sobie po wielu bojach z CCC w końcu udało mi się zainstalować cały pakiet bez błędów oprócz driverów ale to nie problem ręczna instalka i działają na serii HD5xxx instalują się bez kombinowania. Ogólnie ok drivery czyli wielkich różnic nie widzę oprócz konwertera w CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acess Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Poradziłem sobie po wielu bojach z CCC w końcu udało mi się zainstalować cały pakiet bez błędów oprócz driverów ale to nie problem ręczna instalka i działają na serii HD5xxx instalują się bez kombinowania. Ogólnie ok drivery czyli wielkich różnic nie widzę oprócz konwertera w CCC co masz za OS ? bo ja rowneiz za ciula nie moge zainstalwoac tych CCC jak Ty to zrobiles ? mam brak juz pomyslow .. a potrzebne mi to jest do krecenia .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...