SpiderMAN Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 http://divxstation.com/comm/thread.asp?i=1...=16&t=25160&r=0 Normalnie mnie zatkało. Fajna sprawa :) :D 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 http://divxstation.com/comm/thread.asp?i=1...t=25160&r=0 Normalnie mnie zatkało. Fajna sprawa :) :D 8O 8O fajnie by bylo pojsc na Lan Party mialbys dziewczyne i kompa w jednym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 trzeba przyznac ze jest to orginalna obodowa . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=313...highlight=panna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Komuś musiało się bardzo nudzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Jestem pod wrazeniem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Spoko sobie to gosc wykombinowal :P . IMO extra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ten temat juzbył na oślej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Mi szczena opadla na sam dol. Pomysl zajeb..... i wykonanie tez niczego sobie :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 czy tylko mi ten link nie dziala? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 mi tez pokazuje "nie mozna znalezc serwera" :( kichawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 czy tylko mi ten link nie dziala? :(Nie nie tylko Tobie, wszyscy tu gadają że szcena opada a mi nie chce wyświetlić strony. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 noo wreszcie widac. hmm dosyc nowatorski pomysl i jak dla mnie naprawde zajebisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 czy tylko mi ten link nie dziala? :(Nie nie tylko Tobie, wszyscy tu gadają że szcena opada a mi nie chce wyświetlić strony. :(Update: jusz widać poprostu wryło mnie w ziemie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 To się nazywa obudowa. 8O 8O 8O Kopara opada na podłogę!!!!!!!! Jednym słowem zaje***ta!!!!!!! :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...