kobus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 jezeli ktos wyraza chec do tlumaczenia :D to chetnie rownierz pomoge trezn podzielilibysmy sie i kazdy by troche przetlumaczyl i bedzie gitara:D co wy na to? jezeli ktos zainteresowany to niech pisze a o napisy ang tez moge wyslac na maila :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ja jestem chętny... :D wyślij na maila bllade@o2.pl nie ma problemu... jestem pierwszym chętnym więc mi sie to należy... czekam na maila... przez weekend zrobie... thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 poszlo na maila ciesze sie :) ogromnie ktos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Możesz mi też rzucić to do roboty razorb@wp.pl - jak się uda to na niedziele będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Dawaj. Godzina roboty. Maila masz na dole. Ale w domu bede pozno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 poszlo no to chlopcy do roboty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Raczej translatory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Translatory Goow.no dają - Ty iść mieszkanie pan Elisabeth - ja tłumaczę własnoręcznie. Prawdopodobnie napisy przetłumaczę, ale nie będzie mi się chciało i ch ustawiać względem tekstu. Zobaczymy , jaby co to sami sobie ustawicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 jak są napisy prosił bym bardzo :D lukas_maly@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Ci co tlumacza wg mnie powinni juz byc po filmie, zeby wiedziec jaki kontekst w danej sytuacji byl i odpowiednio dostowac, bo takie tlumaczenie slowo po slowie marnie wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 moze fido i masz racje wlasciwie to tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 szukam tych napisów ale nic z tego...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 po o to tłumaczyć jak jest hu jowe na maxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 MaKaR no fakt ogladalem urywkami i na mnie rewelki nie robi po prostu przedobzyli za duzo walk i wogole efekty super co prawda np na tej autostradzie jak ten gosciu przenika do samochodu :D ale nic poza tym moze dvdrip bedzie lepshy i pokaze max efektow ale poki co dvd jeszcze nie ma i sie trza cieszyc tym co jest takze matrix 2 ocena 5 na 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ruc mi na maila, to przetlumacze tyle ile dam rade. Jak zalatwie film na cd, to zrobie poprawki. -------> gargamied@irc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja moge pomooc f tluma3eniu :D dv@mod4.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 A ja chce sie ich nauczyc na pamiec :) Przeslijcie mi tez thunar@wp.pl. Dzieki / Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 MaKaR no fakt ogladalem urywkami i na mnie rewelki nie robi po prostu przedobzyli za duzo walk i wogole efekty super co prawda np na tej autostradzie jak ten gosciu przenika do samochodu :D ale nic poza tym moze dvdrip bedzie lepshy i pokaze max efektow ale poki co dvd jeszcze nie ma i sie trza cieszyc tym co jest takze matrix 2 ocena 5 na 10 Jak nie ma?? :evil: Ja mam DVDrip na 3 płytach - REWELKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 MaKaR no fakt ogladalem urywkami i na mnie rewelki nie robi po prostu przedobzyli za duzo walk i wogole efekty super co prawda np na tej autostradzie jak ten gosciu przenika do samochodu :D ale nic poza tym moze dvdrip bedzie lepshy i pokaze max efektow ale poki co dvd jeszcze nie ma i sie trza cieszyc tym co jest takze matrix 2 ocena 5 na 10 Jak nie ma?? :evil: Ja mam DVDrip na 3 płytach - REWELKA To Ty chyba nigdy DVD-ripa nie widziałeś, skoro gadasz takie głupoty. Owszem jakość jest nienajgorsza, ale to najzwyklejsza kinówka. Jednak takie tłumaczenie samych napisów bez filmu, to czysta głupota. Raz, że nie będzie się różnić od tłumaczenia translatorem (w końcu trzeba ogladnąć film, żeby wiedzieć o co w danej scenie chodzi), a dwa, że trzeba będzie potem siedzieć i synchronizować je z filmem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a ja jutro bede mial napisy po polsku : P :P :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 www.polanet.pl/~lucas/pl.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Luc4s dzieki!!!!!!! wielkie tylko teraz ja mam wersje na 1cd :) wiec jak przerobic aby te od 2cd pasowaly do 1cd :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 zloze to na jedno cd;] biore sie do roboty;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ok dzieks :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ten rar chyba jest uszkodzony, u mnie nie chce sie rozpakowac :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 lukasz?!?!?!?! u mni wszystko cacy ale jak nie to www.napisy.info i tam masz kupe napiskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ten rar chyba jest uszkodzony, u mnie nie chce sie rozpakowac :cry: Sam jestes uszkodzony :P Masz stara wersje pakowarki, mi na najnowszym WinACE poszlo bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 best-boy popieram Twoją wypowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 MaKaR no fakt ogladalem urywkami i na mnie rewelki nie robi po prostu przedobzyli za duzo walk i wogole efekty super co prawda np na tej autostradzie jak ten gosciu przenika do samochodu :D ale nic poza tym moze dvdrip bedzie lepshy i pokaze max efektow ale poki co dvd jeszcze nie ma i sie trza cieszyc tym co jest takze matrix 2 ocena 5 na 10 Jak nie ma?? :evil: Ja mam DVDrip na 3 płytach - REWELKA To Ty chyba nigdy DVD-ripa nie widziałeś, skoro gadasz takie głupoty. Owszem jakość jest nienajgorsza, ale to najzwyklejsza kinówka. Jednak takie tłumaczenie samych napisów bez filmu, to czysta głupota. Raz, że nie będzie się różnić od tłumaczenia translatorem (w końcu trzeba ogladnąć film, żeby wiedzieć o co w danej scenie chodzi), a dwa, że trzeba będzie potem siedzieć i synchronizować je z filmem. hm???? Jak powiedziałem że to jest DVDrip to to JEST DVD rip. Nie lubie jak ktoś mnie bierze za takiego @#%^ co to nie rozróżnia DVDrip od reszty chłamu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 to moze zarzucisz screena jezeli masz tego dvdripa ? wtedy nikt sie nie bedzie czepial i bedzie respekt ziomku :) czekamy na screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...